logo

Coral Travel, 100 Rus Acentesini Bodrum’da Ağırladı

Coral Travel Rusya, Bodrum’da ilk defa gerçekleştirdiği acenteler toplantısında 100’ün üzerinde acentesinden yetkilileri La Blanche Island’da ağırladı. Misafirlerin karşılama, transfer, konaklama, kongre ve toplantı gibi tüm ihtiyaçları ODEON Tours Yer Hizmetleri Türkiye tarafından karşılandı. Acente grubunun yanı sıra, 15 kişilik basın ve blogger grubunun da dahil olduğu etkinlik programında Bodrum Yarımadası’nı Tanıtma Vakfı BOYTAV’ın katılımı ile kongre ve 30’a yakın bölge oteli katılımı ile çalıştay da yer aldı.

Bodrum La Blanche Island Hotel’de gerçekleşen Coral Grand Tour Bodrum açılışı 27 Mayıs 2017 tarihinde Coral Travel Genel Müdür Yardımcısı Selçuk Bugay, Satış ve Pazarlama Müdürü Ilya Kovalev, Satış Müdür Yardımcısı Tatiana Petrushina ve Boytav Genel Sekreteri Cemil Bayraktar tarafından sunumlar yapıldı. Coral Travel Genel Müdür Yardımcısı Selçuk Bugay “Coral Travel olarak Rusya’nın 5 şehrinden Bodrum’a olan uçuşlarımızı 2017 sezonu itibarı ile Rostov ve Ufa ile birlikte 7 şehre çıkarmış bulunuyoruz. Bodrum’da 71, Marmaris’te 73, 52 tesis Kuşadaşı ve İzmir, 30 tesis Fethiye olmak üzere toplamda Ege bölgesinde 239 tesis ile çalışıyoruz. Kısa ve orta vadede, bu bölgede hem tesis sayımızda, hem misafir sayımızda artış hedefliyoruz. Ege’nin ve Bodrum’un kendine has ve dünyada eşi benzeri olmayan özelliklerini Rus misafirlerimize daha çok ve iyi tanıtmayı arzu ediyoruz” dedi. Bugay, 30 Nisan itibarı ile Moskova şehrinden Bodrum’a ilk uçuşlarının başladığını, 25 Mayıs itibari ile de Rusya’nın diğer şehirlerinden direkt uçuşların başlamış olduğunu belirterek, sezonun Moskova, St. Petersburg, Ufa, Ekaterinburg, Rostov, Kazan, Perm uçuşları ile devam edeceğini sözlerine ekledi.

Ağırlıkla Moskova olmak üzere Moskova, St. Petersburg, Ekaterinburg, Rostov, Kazan, Ufa, Chelyabınsk, Belgorod, Omsk, Voronezh, şehirlerinden 100’ün üzerinde acente yöneticisi ve yetkilisi, aynı günün devamında Titanic Hotel’de gerçekleştirilen çalıştaya katıldılar. Acenteler, çalıştayda 30’a yakın Bodrum otelinin yöneticileri ve temsilcileri ile tanışarak tesisler, hizmetler ve bölge hakkında detaylı bilgi aldılar. Misafirler, çalıştayın ardından Titanic Beach Bar’da kendileri için özel düzenlenen kokteyle katıldılar. Gün, La Blanche Island Hotel’deki barbekü gecesi ile sona erdi.

Tamamı Rusya’dan gelen acentelerin çoğunun Ege ve Bodrum’u ilk defa ziyaret ettiği bildirildi. Acenteler, 28 Mayıs Pazar gününü tekne turunda Bodrum’un eşsiz koylarını dolaşarak geçirdiler. Aynı gün içinde bölgedeki tesislere keşif gezisi de yapılırken, Pazar akşamı Rixos Bodrum Coral Travel acenteleri için özel bir eğlence gecesi düzenledi. Coral Grand Tour Bodrum 29 Mayıs Pazartesi günü yapılan Dalyan beldesi turu ve La Blanche Island Hotel’de yapılan Gala gecesi ile son buldu.

Etiketler: » » » » » »
Share
4519 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

4+6 = ?