logo

01 Kasım 2017

Eğlenceseverler Halloween Party’de Buluştu

Her yıl tüm dünyada Ekim ayında kutlanan cadılar bayramı etkinliği bu yılda İstanbul’un bir çok mekanında kutlandı. Bunlardan en dikkat çekici olanlardan biri Zodiac İstanbul Events’in Karaköy’de yaptığı etkinlik oldu.  

Birsel Çiftçi’nin “Halloween Party” ismiyle gerçekleştirdiği etkinlik 28 Ekim Cumartesi gecesi saat 21.00’de başladı.  Misafirlerin yoğun ilgi gösterdiği parti için mekan ve sokağının tümü parti için süslenmişti.

Birbirinden ilginç kostümlerle gelen misafirler sabahın ilk ışıklarına kadar eğlendiler. Cemiyet, magazin, sanat  ve iş dünyasının tanınmış kişileri ile yabancı misafirlerin katıldığı parti sabahın ilk saatlerine kadar devam etti.

Partinin fotoğraflarını Mutlu Bozkurt çekti. Gecenin en iyi kostümüne Kartepe Green Park Hotel’den çift kişilik konaklama, en iyi makyajı yapan iki kişiye ise beş yıldızlı Lionel Hotel’den çift kişilik konaklama hediye edildi. Ayrıca Figen Eren Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği’nden 10 şanslı misafire çeşitli işlemler için hediye çekleri verildi.

Geceye medya sponsorları olarak;  Maxi Haber – www.maxihaber.net, Tc Magazin – www.tcmagazin.com, Gece Sosyetesi – www.gecesosyetesi.com ve Güncel Kadın – www.guncelkadin.com.tr destek verdi.

Etiketler: » »
Share
5309 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

9+3 = ?