logo

OKI, Yeni Geniş Formatlı Yazıcılarını Tanıttı

mh_oki_lusi_adult

OKI Türkiye Genel Müdürü Lusi Adut

OKI Avrupa Ltd, Drupa 2016’da portföyüne yeni kattığı geniş format yazıcıların sahip olduğu esnekliği, hızı ve yüksek baskı kalitesini sergiledi.

OKI Türkiye Genel Müdürü Lusi Adut, OKI Geniş Format ürünlerinin Drupa 2016’da farklı ülkelerden çok sayıda profesyonelin ilgisini çektiğini belirterek “Drupa’da OKI standında sergilenen geniş format ürünlerimiz yüksek kaliteleri ve esneklikleri ile dikkat çekti. OKI’nin teknolojik inovasyon düzeyini  ve üretim kabiliyetini yansıtan ürünler özellikle görsel sanatlar sektörünün yaratıcı ekipleri  tarafından çok beğenildi” dedi.

Color Painter mürekkep püskürtme

OKI Avrupa, geniş format medya üzerinde son derece yüksek kalitede sonuçlar verebilen ColorPainter mürekkep püskürtmeli yazıcılarının tüm modellerini tanıttı. Bunlar arasında, görsel işler alanında 2,6 m eninde materyaller üzerine, afiş ve otomobil giydirme ürünlerinden sergi vitrin materyallerine ve duvar kağıtlarına kadar her tür baskıyı yapabilen ve yüksek çözünürlükte çok yüksek  hıza sahip,  sektör lideri konumundaki ColorPainter H3-104s de yer aldı. Ayrıca fuar esnasında ziyaretçilere, inovasyon örneği olan M-64s ve W-54s ve W-64s de tanıtıldı.

Esnek yazıcı

ColorPainter H3-104s makinesi, bugüne dek sadece 1,60 m’lik yazıcılarda elde edilebilen kalite düzeyinin, 2,60 m’ye kadar afiş ve vitrin malzemeleri üzerine üç dakikadan kısa bir sürede nasıl 2,60 m x 1,0 m rulo baskısı yapabildiğini gösterdi. H3-104s’de Greenguard Gold sertifikalı mürekkep kullanıldığında ortamdaki havanın temizlenmesi gerekmiyor. Yazıcının yüksek esneklik özelliği sayesinde dış mekanlar için geliştirilen son derece dayanıklı malzemeler üzerinde de yine iç mekanlara yönelik net görüntü verebilen sonuçlar elde edilebiliyor.

Neon renkler

OKI Avrupa standını ziyaret edenler ColorPainter M-64s makinesi ile göz alıcı nitelikte, arkadan aydınlatmalı (backlit)  malzemelerin  hazırlanmasını izleyerek,  W-54s ve W-64s makineleriyle  OKI’nin eşsiz neon renklerinin  nasıl etkileyici  bir şekilde  basıldığını deneyimleme  fırsatı buldu.

Bu cihazların yanı sıra OKI Avrupa, mimari, mühendislik ve inşaat sektörlerine yönelik geniş  format baskı işlerinde performans, hız ve netlik için tasarlanan Teriostar LP-1030 ve LP-2050 LED yazıcıları da fuarda  tanıtıldı.

Etiketler: » » » » » » »
Share
2594 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

1+4 = ?