logo

Sigortayeri.com Artık Mobil Ortamda

mh_sigortayeri_ali_erhan_tamer

Sigortayeri.com CEO’su Ali Erhan Tamer

Sigortayeri.com”, online ortamda sunduğu kolay, hızlı ve güvenilir sigortacılık deneyimini şimdi mobil ortamda da müşterilerinin hizmetine sundu.

Sigortacılıkta ilklere imza atan “Sigortayeri.com”un son yeniliği olan mobil uygulaması ile araç sahipleri neredeyse hiçbir bilgi girişi yapmaya gerek kalmadan ruhsatta bulunan QR kodu okutarak trafik sigortası tekliflerine saniyeler içinde ulaşabiliyor. Kasko ve konut sigortasında ise gerekli bilgilerin müşteriden alınmasının ardından müşteri, sigorta uzmanları tarafından aranıyor ve kendisine sunulan karşılaştırmalı teklifler ile ihtiyacına en uygun sigortaya en iyi fiyat garantisiyle sahip olabiliyor. Tüm bunların yanı sıra müşteriler, DASK ve seyahat sigortasında ise karşılaştırmalı tekliflere sadece 3 adımda kolayca ulaşabiliyor ve alternatifli ödeme seçenekleriyle satın alabiliyor.

“Sigortayeri.com”un mobil uygulaması ile Mobil Kaza Tespit Tutanağı da kolayca hazırlanıyor. Kazanın gerçekleştiği yer GPS üzerinden tespit ediliyor, kazanın oluş şekli kağıt veya form kullanmadan kroki üzerinde işaretleniyor, kaza anı fotoğrafları çekiliyor, araç ve poliçe bilgilerine hızlıca erişiliyor ve kolayca hasar dosya numarasının oluşturulması sağlanıyor.

Uygulamada yer alan Hasar Merkezi desteği ile, hasar sonrası ne yapılacağı da adım adım takip edilebiliyor ve kontrol listesinden hangi evrakların temin edilmesi gerektiği görüntülenebiliyor.

“Sigortayeri.com”un mobil uygulaması tüm bu özelliklerinin yanı sıra Sesli Komut Özelliği ile uygulama içerisinde dolaşma, Vade Hatırlatıcım ile vade tarihi için hatırlatma, Acil Yardım Butonu ile acil durumlarda Sigortayeri Destek Hattı’nı hızlıca arayabilme, “Sigortayeri.com”dan daha önce alınmış tekliflere ve poliçelere ulaşabilme, kampanyalardan haberdar olma gibi birçok imkan sunuyor. Ayrıca Sigorta Asistanım ile müşteri olan ya da olmayan herkes, sigortacılıkla ilgili tüm sorularına Whatsapp, Skype, SigortayerineSOR, 7/24 Müşteri Hizmetleri’nden cevap alabiliyor.

Sigortayeri.com CEO’su Ali Erhan Tamer, hayatı kolaylaştıran mobil uygulama konusunda “Artık çoğu kişi akıllı telefonla işlerini halletmek istiyor. Gündelik hayatın koşturması içinde kişi, en hızlı ve en kolay ulaşabileceği hizmeti alabilmeli. Bu nedenle biz de daha önce online ortamda sunduğumuz kolaylıkları şimdi de mobil uygulama ile hayata geçirdik. Mobil uygulamayı yaratırken hedefimiz online ortamda müşterilerimize sunduğumuz kolay, hızlı ve güvenli hizmeti mobilde de sunmaktı. Bunu yaparken onların en çok ihtiyaç duyacakları noktaları tespit ettik. Sigortayeri mobil uygulaması, kaza tespit tutanağı doldurulan ve poliçe satın alınan bir uygulamadan çok müşterilerimizin hasar rehberi ve sigorta ile ilgili tüm süreçlerde en büyük yardımcısı niteliğinde hizmet veriyor” dedi.

Şu an için sadece Apple Store’larda kullanılan “Sigortayeri.com”un mobil uygulamasından iOS 7.0 veya üstü yazılım kullanan iPhone, iPad ve iPod touch kullanıcıları yararlanabiliyor.

Etiketler: » » » »
Share
2654 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

9+10 = ?