logo

Uyumsoft, Uyum Pos Mobil Yazılımını Geliştirdi

mh_uyumsoft_ozgur_kacan

Uyumsoft Bilgi Sistemleri ve Teknolojileri AŞ Proje Yöneticisi Özgür Kaçan

Uyumsoft Bilgi Sistemleri ve Teknolojileri AŞ firması, bilgisayarlı yazar kasalara alternatif ürün olarak “Uyum Pos Mobil” yazılımını geliştirildi. ÖKC’ye (Ödeme Kaydedici Cihaz) geçmekte olan perakende başta olmak üzere çeşitli sektörlerdeki firmalar, bu yazılım sayesinde, yüksek maliyetli olan bilgisayar bağlantılı yazar kasa satın almıyor.

“Uyum Pos Mobil yazılımı ve ÖKC çözümü”, mevcut yazar kasaya bağlandığında, yasal zorunluluk olan sistem kurulmuş oluyor. Bilgisayar bağlantılı yeni nesil bir yazar kasa 3 bin dolar civarında iken, Uyum Pos Mobil yazılımı ve ÖKC çözümü yaklaşık 30 Euro’ya işletmelerin oluyor.

2016 yılı sonuna kadar Yeni Nesil ÖKC kullanılması gerekiyor

Uyumsoft Bilgi Sistemleri ve Teknolojileri AŞ Proje Yöneticisi Özgür Kaçan “Perakende satış yapan firmaların, 2016 yılı sonuna kadar, mutlaka Yeni Nesil ÖKC kullanmaları gerekmektedir. Kullanacakları YÖKC’ları, bir Erp ile online yarı online veya ofline olarak kullanabileceklerdir. Ayrıca, YÖKC ile Erp entegrasyonu sayesinde e-Fatura, e-Arşiv ve e-Defter kullanımı da gerçekleşecektir. Kurumsal Kaynak Planlama (Erp); YÖKC ve e-Fatura, e-Arşiv ve e-defter uygulamalarının birbiri ile entegre çalışması amacıyla, Uyumsoft Uyum Pos Mobil Uygulamasını ürün olarak piyasaya sunmuştur. Bu üründe arka ofiste herhangi bir Erp ile veya Uyumsoft Web Erp ile entegre çalışan bir yapı vardır. Firmaların, Uyum Pos Mobil uygulamasına geçerek, birçok karmaşıklıktan ve yüksek maliyetlerden tek kalemde kurtulması hedeflenmiştir” dedi.

Etiketler: » » »
Share
2662 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

10+9 = ?