logo

Platin Bilişim Genel Müdürü Ayhan Bamyacı Röportajı

Bu yıl 20. yılını kutlayan Platin Bilişim bankacılık & finans, sigorta, enerji, telekomünikasyon, otomotiv gibi sektörlerde faaliyet gösteren şirketlere siber güvenlik çözümleri sunuyor. “Önce İnsan” felsefesi ile hareket ediyor ve sosyal sorumluluk projeleri ile de topluma katkı sağlamaya özen gösteriyor. Şirket, küresel ölçekte faaliyet gösteren kurumlar ile kurduğu sağlam stratejik iş ortaklıkları ile başarılı projelere imza atıyor.

Platin Bilişim 2021 yılında özellikle SOC (Security Operations Center – Güvenlik Operasyon Merkezi) Çözümleri ile ön planda olmak istiyor. Günümüzde gelişen teknolojilerle birlikte siber tehdit alanı genişliyor fakat buna cevap verecek siber güvenlik becerilerine sahip kişilerin sayısında artış yeterli olmadığından Platin Bilişim Akademisi altında oluşturulan yapı ile bu alanda gerek üniversiteler, gerek liseler ile ortak çalışmalar yapılıyor.

Platin Bilişim Genel Müdürü Ayhan Bamyacı’dan Güvenlik Operasyon Merkezi çözümleri ve sektördeki nitelikli eleman eksiği konuları hakkında bilgi aldık. Kendisine bize ayırdığı zaman ve verdiği bilgiler için teşekkür ederiz.

Etiketler: »
Share
7160 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

8+2 = ?