logo

Belkıs’ın Mutfağı Kurucusu Belkıs Erden Tuncay Röportajı

Lezzetli ve sağlıklı el yapımı yemekleriyle hizmet sunan Belkıs’ın Mutfağı Kurucusu Belkıs Erden Tuncay Maxi Haber’in röportaj konuğu oldu. Belkıs Erden Tuncay, kendi mutfağında hazırladığı lezetlerden oluşan özel bir masa sunumu Maxi Haber Genel Yayın Yönetmeni Aykut Altındağ için hazırladı. Aykut Altındağ kendisi için hazırlanan bu özel lezzetleri Belkıs Erden Tuncay ile birlikte keyifli bir sohbet eşliğinde test etti.

Belkıs’ın Mutfağı’nın en büyük özelliği kendilerinden istenen her reçete üzerinde detaylı olarak çalışıyor olmaları. Hazırlanacak yemek ile ilgili bütün malzemeler özenle ve en tazelerinden seçiliyor. Genelde sipariş üzerine çalışıyorlar. Belkıs’ın Mutfağı’nda zaten geleneksel tüm lezzetler oldukça başarılı bir biçimde hazırlanıyor. Bunun dışında mutfaklarında şekersiz, vejetaryen ve vegan beslenmeye uygun lezzetler de hazırlanıyor. Elma sirkesi ve fermantasyon ürünlerindeki lezzet ise dikkat çekici.

Gelecekte lezzet yelpazesinde ciddi geliştirmeler yaşayacağına ve çok daha büyüyeceğine inandığımız Belkıs’ın Mutfağı’na Maxi Haber’e gösterdiği konukseverlik için teşekkür ederiz.

Etiketler: » »
Share
6012 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

10+6 = ?