logo

AloTech Yurt Dışı Yapılanmasında Üç Atama

AloTech Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Bora Şahan

Yurt içinde yakaladığı başarıyı global ölçeğe taşıma hedefiyle faaliyetlerini sürdüren bulut tabanlı çağrı merkezi platformu AloTech, bu vizyonla kurduğu Call Center Studio markasını üç yeni atamayla güçlendirdi. Bu markayla birlikte 18 ülkede faaliyet göstermeye başlayan AloTech’te Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Bora Şahan, Ürün Genel Müdür Yardımcısı Halil Uzundal, Teknik Genel Müdür Yardımcısı Özay Civelek oldu. Üç isim, Call Center Studio ile markanın yurt dışı faaliyetlerinde aktif rol üstlenirken, AloTech bünyesinde Türkiye’deki çalışmalara da katkı sunacak.

Cenk Soyak: “Türkiye’den ve yurt dışından deneyimli isimler ile ekibimizi büyütüyoruz”

AloTech ve Call Center Studio Kurucu Ortağı Cenk Soyak, uluslararası bir ekip yapılanmalarının olduğunu söyleyerek “Dünyanın farklı ülkelerinden aramıza katılan 102 kişilik ekibimizle birlikte global bir marka olma hedefimiz doğrultusunda hızla yol alıyoruz. Bu kapsamda ekibimize yeni katılan Bora Şahan, Halil Uzundal ve Özay Civelek’in eşsiz deneyimleriyle şirketimiz için büyük değer yaratacaklarına inanıyoruz. Yarattığımız bu kültür ve çalışma ortamı ile aynı zamanda büyük önem verdiğimiz işveren markamızı da güçlendiriyoruz” dedi.

Bora Şahan kimdir?

Lisans eğitimini Boğaziçi Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler bölümünde tamamlayan Bora Şahan, kariyerine 1997 yılında Loreal’da Marka Müdürü olarak başladı. Kariyeri boyunca Gilette / P&G, Ülker, LG, Eczacıbaşı, Sanofi, Letgo gibi ulusal ve uluslararası birçok markanın yerel ve global organizasyonlarında pazarlama ve kurumsal iletişim alanında yöneticilik yaptı. Şahan, son olarak, Pazarlama Direktörlüğü görevini yürüttüğü Paraşüt’ün startup’lıktan şirketleşmeye geçiş sürecinde aktif rol üstlendi.

AloTech Ürün Genel Müdür Yardımcısı Halil Uzundal

Halil Uzundal kimdir?

Kariyerine 1998 yılında bünyesinde e-ticaret ve turizm portallarını barındıran Online Group’ta Yazılım Takım Lideri olarak başlayan Halil Uzundal, aynı dönemde çeşitli bilişim akademilerinde programlama eğitimleri verdi. 2001 yılında Türkiye’nin ilk e-ticaret platformlarından biri olan Bascuda.com ve ikinci el pazar yeri olan Filyus.com’un kuruluşunda görev aldı. 2003 yılında Turkline’da Oyun, Web/Mobil uygulama, SEO, internet bankacılığı, online reklam, sosyal medya alanlarında ödüllü yüzlerce projeyi geliştiren ekiplere yöneticilik yaptı. 2011-2015 yılları arasında sahibinden.com’da Kıdemli Ürün Yöneticisi olan Uzundal, 2015-2020 yılları arasında ise Zingat’ta Ürün Direktörü olarak görev aldı.

AloTech Teknik Genel Müdür Yardımcısı Özay Civelek

Özay Civelek kimdir?

1999 yılından bu yana girişimcilik ekosistemi içerisinde bulunan Özay Civelek, Tart New Media, QualiTest Türkiye, Testürk ve Sapient Danışmanlık’ın kurucuları arasında yer aldı. 2007 yılında QualiTest Group’un Hollanda şubesinin kuruluşunda ve Hollanda Polisi Süreç Mühendisliği ekibinde görev üstlendi. VNGRS’ın kuruluşunda Teknik Genel Müdür Yardımcılığı pozisyonunda, şirketin yurt dışı pazarlarda yapay zeka/makine öğrenimi ve büyük veri çözümleri servisleri operasyonunda görev aldıktan sonra Demirören Medya’da Ürün ve Teknoloji Direktörlüğü pozisyonunda çalıştı. Civelek, AloTech öncesinde son olarak Sapient Danışmanlık bünyesinde Teknoloji ve Yönetim Danışmanlığı hizmetleri sundu.

Etiketler: » » » » »
Share
2761 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

7+5 = ?