logo

Citrix, 30. Yılını Kutluyor

Citrix EMEA Gelişen Pazarlar Satış Mühendisliği Yöneticisi Sevi Tüfekçi

Citrix, 30. yaşını kutladı. Citrix, ilk günden yana insanların, kuruluşların ve nesnelerin güvenli bir şekilde bağlandığı ve olağan dışını mümkün kılmak üzere erişilebilir olacakları bir dünyayı desteklemeyi amaçlıyor. Şirket, insanların üretken olmak adına ihtiyaç duydukları uygulamaları, verileri ve hizmetleri birleştiren, karmaşık bulut ortamlarını kullanma ve yönetme noktasında BT’nin çabasını azaltan en kapsamlı güvenli dijital çalışma alanını sunarak çalışma ortamının geleceğini yeniden hayal etmelerinde müşterilere yardımcı oluyor.

Citrix çözümleri Fortune 100’ün yüzde 99 ve Fortune 500’ün yüzde 98’i dahil olacak şekilde 400.000’den fazla kuruluş tarafından kullanılıyor.

2013’ten beri her sene üstüne koyarak gelişme

Citrix, Türkiye’de de varlığını her geçen yıl güçlendiriyor. 2013’te Citrix Systems, İstanbul ofisini açmıştı. Citrix, Türkiye’de ofis açarak pazardaki konumunu sağlamlaştırmak, müşterileri ve iş ortakları için daha fazla ve yerinde destek sağlamayı amaçlamıştı. 6 yılda bu yolda büyük mesafeler katedilerek amaçlarına ulaştıklarını anlatan Citrix EMEA Gelişen Pazarlar Satış Mühendisliği Yöneticisi Sevi Tüfekçi, Citrix olarak insanların, kuruluşların ve diğer öğelerin güvenli bir şekilde bağlandığı ve erişilebilir olduğu bir dünyayı destekleme misyonunu dünyada ve Türkiye’de kesintisiz sürdürdüklerini ifade etti. Tüfekçi “Gelişen teknoloji, yaşantımızı, iş yapma biçimimizi, çalışma ortamı gereksinimlerimizi ve çalışma saatlerimizi ciddi ölçüde değiştirdi. Artık çalışanlar görevlerini yerine getirebilmek için, işyeri içinde veya dışında farklı araçlar kullanarak, kendilerine en uygun ortamı seçme özgürlüğüne sahip olmak istiyorlar.

Gerek bu yeni kullanıcı deneyimi ihtiyacı, gerekse karmaşıklaşan altyapı, uygulama erişim ve güvenlik ihtiyaçları bilgi teknolojileri birimlerinin çözmesi gereken problemi daha da zorlaştırıyor. Citrix Systems olarak bizler de BT altyapısının güvenli ve aynı oranda esnek kullanımını sağlayan, son kullanıcının deneyimini artıran çözümleri 30 yılı aşkın deneyimimizle sunmaya devam ediyoruz. 2013’te Türkiye’de kurulduğu günden beri Citrix Systems Türkiye ekibi dünyadaki deneyimi başta finans, perakende, telekom ve kamu olmak üzere tüm sektörlere başarılı projelerle yaymaya devam ediyor” dedi.

Etiketler: »
Share
1947 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

8+8 = ?