logo

Cruise Planet, Nişantaşı’nda Yeni Ofis Açtı

Cruise Planet markası, geçtiğimiz yıl yepyeni logosu ile Türkiye’de de hizmete geçmişti. “Türkiye’nin Cruise arama motoru” mottosu ile yola çıkan Cruise Planet’in çatısı altında bugün 13 adet 5 yıldızlı gemi şirketi, 8 adet 6 yıldızlı keşif gemisi ve tüm dünya nehirlerinde hizmet veren birçok nehir gemisi bulunuyor. Cruise Planet, okyanusların buluşma noktası sloganı ile misafirlerine en detaylı ve en doğru bilgiyi aktaran, kolay ulaşılabilen bir Cruise Showroom’u olmayı hedefliyor.

“House of Cruising” konsepti Ofis

Ofislerine adım atılır atılmaz, misafirlerin kendilerini adeta bir Cruise gemisinde hissedebilecekleri ve aynı zamanda da sıcacık bir ev ortamı samimiyetinde olan Türkiye’nin ilk “House of Cruising” konseptli ofisini Nişantaşı’nda açtı. Fotoğraf sanatçısı Mustafa Seven’in Cruise Planet seyahatinde çektiği Norveç Fiyortları fotoğraflarından oluşan sergiyle açılışı yapılan yeni ofis, Cruise Planet ile işbirliğindeki acentelerin ve gemi firmalarının yöneticileri, cemiyet hayatından iş insanları, basın mensupları ve sosyal medya influencerlarının yoğun ilgisi ile karşılandı.

“Seyahat sevenleri bekliyoruz”

Türkiye’de bir ilk olarak faaliyete geçen House of Cruising konsepti ile ilgili olarak Cruise Planet Cruise Müdürü Onur Ovacık “Her yolculuk bir hikayedir ve her hikaye bir hayalle başlar. Bizim de bir hayalimiz vardı; denize bakmayı değil, denizde olmayı isteyen herkes için bir ev tasarlamak. Cruise yolcularının beklediği ilgiyi, aradıkları hikayeyi konuşarak anlayabileceğimiz, o hikayeye uygun deneyimleri onlarla birlikte bulup, kendi hikayelerini yazacakları bir ev inşa etmek. Üstelik sadece cruise için değil, keşfetmek isteyen, yeni deneyimlere açık herkesin uğrak noktası olacak, deneyim günlerinde buluşacağımız, tatil Workshop’larında eğlenerek öğreneceğimiz, daha önce bizi tercih etmiş misafirlerimizle anılarımızı paylaşacağımız bir ev. Şimdi hayalini kurduğumuz o evi gerçeğe dönüştürüyoruz. Cruise Planet olarak misafirlerimizle ve keşfetmek isteyen herkesle kendimizi bir aile gibi görüyoruz. Gemi seyahatine ilgi duyan tüm seyahat sevenleri bu aile ortamını yakından görmeleri için yeni ofisimize bekliyoruz” dedi.

www.CruisePlanet.com.tr

Etiketler: » » »
Share
1872 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

8+4 = ?