logo

Emre Erdem, Turkcell Superonline’ın Genel Müdürü Oldu

Turkcell Superonline Genel Müdürü Emre Erdem

Turkcell’in dünya ile aynı anda fiber internet çağını başlattığı şirketi Turkcell Superonline’ın Genel Müdürlüğüne Emre Erdem atandı. Erdem, bu kapsamda, bireysel ve kurumsal müşterilerin sabit ses ve internet çözümlerinin yanı sıra uluslararası operatör işbirliklerinin yönetiminden de sorumlu olacak.

Telekomünikasyon alanında yaklaşık 20 senelik deneyimi bulunan Emre Erdem, 2007 yılından beri Turkcell Grup bünyesinde çeşitli görevlerde bulundu. Yüksek kalite ve hızda internet sağlayarak bireylerin yanı sıra kurumların da dijitalleşmesine katkı sağlayan Turkcell Superonline, Türkiye’nin bölgesel bir veri iletişim üssü olması için gerçekleştirmesi gereken altyapı atılımlarına da öncülük etmeye devam edecek.

Emre Erdem kimdir?

İstanbul Teknik Üniversitesi İşletme Mühendisliği bölümü mezunu olan Emre Erdem, Turkcell Superonline Genel Müdürü olarak atanmadan önce Uluslararası ve Toptan Satış Direktörü olarak Turkcell Grubu’nun ulusal ve uluslararası operatörler ile gerçekleştirdiği ses, data, uluslararası dolaşım ve dijital işbirlikteliklerinin Ticari Operasyonları ve Müşteri Yönetiminden Sorumluydu. Turkcell ailesine 2007 yılında katılan Erdem, grubun çeşitli şirketlerinde müdürlük ve direktörlük pozisyonlarında yer aldı. Profesyonel iş hayatına 2000 yılında Arthur Andersen’da Finansal denetimci olarak başlayan ve 2004 yılına kadar Ernst&Young’da çalışan Erdem, Borusan Telekom’da üstlendiği yöneticilik göreviyle Telekomünikasyon sektörüne geçiş yaptı.

Etiketler: »
Share
1043 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

4+4 = ?