logo

IDC, “Akıllı Çözümler Konferansı” Lansmanını Gerçekleştirdi

mh_idc_cio_panel

International Data Corporation (IDC) modern işletmelerin BT ortamlarına çözüm odaklı bir bakış sunan yeni konferansının lansmanını gerçekleştirdi. Etkinlikte; günümüzün rekabetçi işletmeleri için hızla büyüyen alanları kapsayan iletişim ve işbirliği teknolojileri, analitik ve büyük veri, mobilite, dönüşümsel uygulamalar, akıllı yazılım çözümleri gibi uygulamalar görücüye çıktı.

Akıllı Çözümler Konferansı, kendi kurumları içindeki dönüşüm stratejilerinin oluşturulmasından sorumlu olan BT yöneticileri ve karar verici üst düzey kitlenin ihtiyaçlarını karşılamak için uyarlandı. Akıllı çözüm alanının önde gelen tedarikçi firmaları, ihtiyaç duyulan talep yönlü bakış açısını aktarmak için konferansta yer alıp, bölgede uygulanan ve uyarlanan en güncel küresel akıllı çözümler uygulamalarını toplantının merkezine taşıdılar.

IDC Türkiye Ülke Müdürü Nevin Çizmecioğulları, Türkiye’de kurumların odak noktasının operasyonel verimliliği, maliyet kontrolü ve süreç optimizasyonunu artırmak yönünde olduğunu belirtti. Gelişen BT ihtiyaçları; yeni BT mimarisi yaratmak için kurumları zorlamakta ve günümüzün BT sektörünü, dönüşümsel bilgi teknolojilerini şekillendirmeye yöneltmektedir. ‘Akıllı Kurumlar için BT Dönüşümü’ başlığı altındaki IDC Konferansı; günümüzün BT liderlerini etkileyen tüm anahtar yazılım merkezli konulara yönelip, etkili ve uzun vadeli BT stratejileri ile yeni nesil kurumsal yazılım çözümleri geliştirmelerine yardımcı olmayı amaçlamaktadır.

Bilgilendirici farklı sunumlar, interaktif panel oturumları ve müşteri deneyimleri paylaşımları ile konferans programı genel trendler, dinamikler, beceri gereksinimleri, yaşanan zorluklar, engeller ve uygulama stratejileri üzerine odaklandırıldı. Sektörün uzman konuşmacıları ve sektörün önde gelen tedarikçilerinin, yeni çağda geleceğe yön veren “Nesnelerin Interneti” konusundaki düşüncelere yer verdikleri bu toplantı  benzer içerikle 20 Kasım günü Ankara’da Sheraton Otel ve Konferans Salonunda tekrarlanacak.

Etiketler: » »
Share
1870 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

6+3 = ?