logo

iPara, Katma Değerli Servislerini Yeniledi

iPara Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Tarık Onat, iPara Yönetim Kurulu Üyesi ve ininal CEO’su Ömer Suner

iPara, yeniden yapılandırdığı dünyasını yeniledi. iPara Yönetim Kurulu Üyesi ve ininal CEO’su Ömer Suner ve iPara Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Tarık Onat, iPara’nın yenilenen dünyası, ürün gamı ve üye işyerlerine sunduğu katma değerli servisleri hakkında bilgi verdi.

Link ile ödeme çözümü sayesinde tek tıkla ödeme

iPara’nın faaliyetleri ve ürünleri hakkında bilgi veren iPara Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Tarık Onat “Türkiye’nin ilk online ödeme hizmeti veren şirketi olarak kurulan iPara, bugüne kadar 12 binden fazla firmaya online ödeme hizmeti sağladı. BDDK lisansına ve kredi kartı ile ödeme alma güvenlik standardı PCI-DSS (Payment Card Industry Data Security Standart) sertifikasyonuna sahip olan şirketimiz, kart bilgilerini güvenli ödeme altyapısında saklama imkanı sunarak bir sonraki alışverişte kart bilgilerini girmeden hızlı, kolay ve güvenli bir şekilde ödeme yapılmasını sağlıyor. Aynı zamanda üye işyerlerimiz, sanal POS hizmetimiz için her banka ile ayrı ayrı tamamlaması gereken teknik, hukuki ve diğer süreçleri, tek bir entegrasyon yaparak çözebiliyor; tüm banka kredi kartları için, tek çekim ve taksitli alışverişlerde tek bir komisyon oranıyla çalışabiliyor. Tüm sipariş işlemleri gelişmiş kullanıcı dostu arayüzler ile 7/24 takip edilebiliyor ve raporlanabiliyor” dedi.

Üye işyerlerine entegratör firmalar ile olan işbirlikleri sayesinde çeşitli avantajlar sunduklarının altını çizen Onat “İş birliklerimiz sayesinde kullanıcılarımız e-ticaret sitelerindeki tüm ihtiyaçları (altyapı, yazılım gibi) indirimli fiyatlardan alabiliyor. Kullanıcılarımıza sunduğumuz yüzde 70’lere varan kargo ve damacana su indirimleriyle de ofis giderlerinin azaltılmasına katkıda bulunuyoruz. iPara müşterileri ayrıca link ile ödeme çözümümüz sayesinde tek tıkla, diledikleri yerden, anında ödeme alabiliyor. iPara Kurum Paneli üzerinden belirlenen tutardaki tek kullanımlık ödeme linki ister SMS, ister e-posta ile gönderilebiliyor ve gelen linke tıklayarak kart bilgileri girilerek kolayca ödeme yapılabiliyor” dedi.

iPara’dan 100 milyon TL’lik ciro hedefi!

Onat “Türkiye’de e-ticaret pazarı 2018 yılında yüzde 42 büyüme ile 59,9 milyar TL’ye yükselirken, 2014-2018 yılları arasında sektörün ortalama yıllık büyüme hızı ise yüzde 33 oldu. iPara olarak biz de bu yılın ilk altı ayında geçen yılki ciromuzu yakaladık. Bu yılın sonunda 100 milyon TL ciroya ulaşmayı hedefliyoruz. iPara olarak sahip olduğumuz yetkinliklerimiz, her daim pratik çözümler sunan iş modelimiz ve kullanıcı dostu hizmetlerimizle sektörde fark yaratmaya devam edeceğiz. Önümüzdeki dönemde hayata geçireceğimiz yeni iş birliklerimizi sizlerle paylaşmayı sürdüreceğiz” dedi.

iPara ile birlikte Multinet Up grubunun iştiraki olduklarının altını çizen iPara Yönetim Kurulu Üyesi ve ininal CEO’su Ömer Suner, hayata geçirdikleri ortak faaliyetleri hakkında bilgi verdi. Suner “iPara üye iş yerlerimize ininal Kart’ın bir milyon kullanıcısına istedikleri an ulaşıp kampanya yapma imkanı sunuyoruz. iPara üye işyerlerimiz bir milyona yakın aktif ininal kullanıcımıza özel kampanyalar düzenleyebiliyor, biz de bu kampanyalara pazarlama desteği veriyoruz. Bu sayede bireyler indirimli alışveriş yaparken, iPara üye işyerleri ise hacimlerini büyütme fırsatı yakalıyor” dedi.

Etiketler: » »
Share
2277 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

2+2 = ?