logo

İşNet, Uygun Maliyetli Bulut Platformu bluuty.com’u Tanıttı

İşNet anında sanal sunucu oluşturma ihtiyacı olan ve uygun fiyatlı çözümler arayan kurumsal şirketler, yazılım şirketleri ve girişimciler için bluuty adını verdiği bulut platformunu pazara sundu. İşNet’in hizmet olarak sunduğu bulut altyapı (IaaS) platformu bluuty verimlilik, hız, maliyet avantajı, süreklilik ve yüksek kullanıcı deneyimi gibi bulut teknolojisi özellikleriyle birlikte verilerin yurt içinde saklanması dolayısıyla çoğu mevzuata uyumu bir arada sunuyor.

Kullanıcılar bluuty çözümü ile bulut altyapısını kullanarak sunucu ihtiyaçlarını karşılayabiliyor. Ayrıca kullanıcılar bu sunucular üzerinde uygulamalarını çalıştırabiliyor, test ihtiyaçlarını oluşturabiliyor, veri tabanları ve internet sitelerini barındırabiliyor, bulut tabanlı hizmetler sunabiliyorlar.

Kullanıcılar bluuty.com web sitesi üzerinden ürünlerden hangisinin kendisine uygun olduğunu kolayca seçip ilerleyerek bluuty hizmetlerini kullanabilir. Kullandıkları hizmetleri kolayca izleyip yeni sunucu ekleme çıkarma işlemleri yapabilir. bluuty.com sayesinde, ihtiyaç duyulan sanal sunucular kredi kartı ile kiralanıp saniyeler içinde kullanıma hazır hale geliyor.

bluuty üzerinden sunulan sunucularda linux ve windows işletim sistemi seçenekleri bulunuyor. Bu sunucular çeşitli boyutlarda ölçeklendirilmiş istemci (CPU), bellek (RAM) ve depolama (disk) konfigürasyonları ile sunuluyor. Depolama altyapısı olarak SSD teknolojisi kullandığı için yüksek hızlı veri okuma/yazma ve daha iyi performans sağlıyor. Self servis yönetim ekranları ve tam otomasyon ile de yüksek kullanıcı deneyimi sunuluyor.

Yüksek oranda maliyet tasarrufu sağlıyor

Bulut platformu hizmeti olması sebebiyle bluuty.com, şirketlerin çeviklik ihtiyaçlarına çok uygun maliyetlerle büyük ölçüde yanıt veriyor. İşNet Genel Müdürü Mehmet F. Can, bluuty.com platformunun kullanıcılara sağladığı avantajlar ve kazanımlarla ilgili olarak “bluuty.com çevik işletmelerin sunucu ihtiyaçlarına donanım, erişim, barındırma, altyapıyı yönetecek personel maliyetlerini düşünmeyecekleri bir çözüm sağlıyor. Self servis imkanları, tam otomasyon, anında kurulum ve kullanıcı deneyimini artırıyor. Kullanıcılar bluuty servislerini kullanarak öncelikle yüksek verimlilik elde ediyor, donanım bakım-arızalarıyla uğraşmak zorunda kalmıyor, veri kaybını en aza indiriyor” dedi.

bluuty.com servisleri Türk Lirası üzerinden esnek ve uygun fiyatlar ile aylık otomatik ödeme imkânıyla kullanıcılara sunuluyor. Bu fırsat bluuty.com web sayfası üzerinden kullanılabilir.

Etiketler: » »
Share
1917 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

10+7 = ?