logo

Microsoft Office 365 Türkiye’de 3. Yılını Kutluyor

mh_microsoft_cigdem_kayali

Microsoft Türkiye Office Pazarlama Grup Müdürü Çiğdem Kayalı

Microsoft’un güncel bulut üretkenlik platformu Office 365, üçüncü yılını kutluyor. Türkiye’de üç yıldır Türkçe olarak satılan Office 365, Türkiye pazarına girmesinin ardından en hızlı büyüyen ve satışı yapılan ürün olma başarısı gösterdi. Microsoft Office masaüstü uygulamaları, Microsoft SharePoint Online, Microsoft Exchange Online ve Skype for Business çözümlerini bir araya getiren Office 365, tüketiciler, öğrenciler ve kurumlar için her zaman güncel bir bulut üretkenlik hizmeti sunuyor.

Office 365 kullanıcılarına yüksek kapasiteli e-posta alanı sunarken tüm belgelere her an her cihazdan erişilmesine imkan sağlayacak bulutta depolama alanı sunarak çalışanların iş verimliliğini yükseltmeyi hedefliyor. Office 365 sayesinde çalışanlar güvenli şekilde aynı belge üzerinde birlikte çalışabiliyor, ofis dışında ya da yolda dahi toplantıya katılıp işlerini her yerden kesintisiz devam ettirebiliyorlar.

Microsoft Türkiye’nin ticari bulut geliri yüzde 114 arttı!

Ev kullanıcılarından kurumsal müşterilere, masaüstü bilgisayardan Windows/iPad/Android tabletlere kadar, Office 365, işlerin her yerden devam edebilmesi için kullanıcılarına olanak sağlıyor. Düşük ön yatırım maliyetleriyle müşterilerine teknolojiyi hizmet olarak kullanma imkanı sunan Office 365, işletmeler arasında en popüler ürün olurken, şu ana kadar en hızlı büyüyen ticari ürün olma başarısını da gösterdi. Microsoft Türkiye’nin 2015 yılının ikinci çeyrek göstergelerine göre ticari bulut geliri Office 365, Azure ve Dynamics sayesinde yüzde 114 arttı.

Türkiye’den satılan her iki Office’ten bir tanesi Office 365

Türkiye’de satılan her iki Office’ten bir tanesinin Office 365 olduğunu ifade eden Microsoft Türkiye Office Pazarlama Grup Müdürü Çiğdem Kayalı Office 365 iş hayatına sağladığı kolaylıklar sayesinde Türkiye’de de başarısını göstermeye devam ediyor. Örnek vermek gerekirse, Yeni açılan firmaların %30’u Office 365’i tercih ediyor. Türkiye İhracatçılar Meclisi’nin ilk 100 listesine baktığımızda 42 firmanın Office 365 çözümünü tercih ettiğini görüyoruz.. Öte yandan, Office 365 müşterilerine %99,9 finansal destekli çalışma garantisi veriyor. 2014’ün son çeyreği itibariyle gerçekleşen çalışma oranı: 99,99% oldu. Bu oran, taahhüt ettiğimiz rakamın da üzerinde. Office 365 hizmetleri kesintisiz olarak 3 yıldır Türkiye’de veriliyor. Bu da, neden bu kadar çok tercih edildiğimizin en önemli kanıtı dedi.

Neredeyse hiç spam yok!

Office 365, kurumsal müşterilerin yanı sıra akademik kurumların da öğrencilerine sunmak istediği faydalardan biri olarak görülüyor. Türkiye’de 6 milyondan fazla sayıda öğrencinin Office 365’i kullanıp iş hayatına çok daha hızlı adapte olabildiğini belirten Kayalı yine Office 365’in diğer bir faydasına bakacak olursak Office 365’e geçenlerin spam alma oranları %0.05’ten daha az bir seviyeye geldi. Bu da demek oluyor ki neredeyse hiç spam almıyorlar. Ayrıca, bilgi güvenliğine önem veren Office 365’in ISO 27018, 27001, FISMA, DPA, HIPAA, AB Veri Koruma Yönergeleri ve FERPA sertifikaları bulunuyor” dedi.

Microsoft’un en çok yatırım yaptığı alan Office 365

Microsoft’un en çok yatırım yaptığı alanın Office 365 olduğunu ifade eden Kayalı Son 12 ayda 150’den fazla yeni güncelleme yayımlandı. 1 Eylül’de Türkiye’de Office for Mac’in yeni sürümü olan Office 2016 for Mac ürünümüzü Office 365 müşterilerimize Türkçe olarak sunmaya başladığımızı duyurduk. Office 365 için gerçekleştireceğimiz geliştirmeler tüm hızıyla devam edecek” dedi.

Etiketler: » » » » »
Share
3836 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

2+1 = ?