logo

Monster Notebook Yeni Oyun Mağazasını İzmir’de Açtı

Monster Notebook, Türkiye’deki ikinci mağazasını İzmir Konak’ta açtı. İzmirli oyunculardan büyük ilgi gören mağazanın açılışı, markanın atmayı planladığı adımların da bir habercisi.

3 Katlı Mağazada Oyun Deneyimi

Monster Notebook İzmir mağazası tıpkı markanın İstanbul Kadıköy’deki mağazası gibi kullanıcıların en yeni oyun donanımlarına sahip yüksek performanslı Monster oyun bilgisayarlarını deneyebilecekleri bir alan olacak. Üç katlı mağazanın ziyaretçileri Monster gaming laptop modelleri yanında markanın sunduğu Pusat oyuncu ekipmanlarını da bizzat deneyip satın alabilecekler.

Monster Notebook’un Kurucusu ve Genel Müdürü İlhan Yılmaz, yerli bir firma olarak Türkiye’den bir dünya markası çıkarmayı hedeflediklerini belirterekÖzellikle üniversite öğrencilerinin yoğun ilgisiyle karşılaşıyoruz. Müşterilerimizden ‘Ürünlerinizi sadece İstanbul’da deneyebiliyoruz. Başka bir yerde göremiyoruz’ şeklinde geri bildirimler alıyorduk. Biz de kullanıcılarımızın bu yöndeki taleplerini karşılamak için çalışmaya başladık. Türkiye’nin yalnızca oyun bilgisayarlarına özel ilk mağazasını İstanbul Kadıköy’de açmıştık. İzmir’de açtığımız ikinci mağazamızla da bu konsepti ilk kez başka bir şehre taşımış olduk” dedi. Yılmaz, ayrıca Ankara’da da bir mağaza açacaklarının müjdesini verdi.

Sanal Gerçeklik Oyunları Oynanabilecek

Oyunseverler mağaza içerisindeki VR deneyim alanında Monster’ın VR Ready oyun bilgisayarlarıyla sanal gerçeklik oyunlarını oynayabilecekler. Ayrıca mağaza tüm Monster ürünleri için teknik servis hizmeti sunacak ve kullanıcılar arzu ederlerse internetten satın aldıkları ürünleri mağazadan teslim alabilecekler.

Yüksek performanslı oyun bilgisayarları konusunda İzmir ve çevre illerdeki oyunculara yerli bir alternatif sunan Monster’ın İzmir mağazası İsmet Kaptan Mahallesi Gazi Bulvarı No:118/A Konak adresinde oyunculara hizmet verecek.

Monster Notebook hakkında en güncel haberleri almak, ürün ve kampanyalardan anında bilgi sahibi olmak için markanın https://www.facebook.com/monsternotebook/ adresindeki Facebook sayfasını takip edebilirsiniz.

http://www.monsternotebook.com.tr/

Etiketler: »
Share
2191 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

3+8 = ?