logo

Online Alışverişte “Türk Usulü Pazarlık” Dönemi

mh_n11_pazarlik

n11.com müşterileri artık satıcılarla direkt iletişime geçerek seçtikleri ürün üzerinden pazarlık yapabiliyor. n11.com, e-ticarette “Türk Usulü Pazarlık” anlayışını sektöre yerleştirerek Türk halkının pazarlık anlayışını online alışverişlerine taşımasına öncülük ediyor.

Uygulama ile n11.com’da alıcılar, pazarlık yapabildikleri ürünleri ürün detay sayfasında görüntüleyebilirken, satın almak istedikleri ürün üzerinden pazarlık teklifi verebiliyor. Satıcı tarafından onaylanan teklif sonucunda, alıcının hesabına aradaki fark kadar kupon otomatik olarak tanımlanıyor. Satıcı tarafından reddedilen tekliflerde ise alıcıyla bilgilendirme yapılarak pazarlık sona erdiriliyor.

n11.com Bilgi Teknolojileri Genel Müdür Yardımcısı Cenk Çivici uygulamanın farkını vurgulayarak “Uygulamamızı Türk halkının pazarlıkla indirim yaptırarak alışveriş yapmayı sevdiği fikrinden yola çıkarak geliştirdik. Bizim için sunulan hizmet kalitesinin yanı sıra, tüketicilerin istek ve ihtiyaçları da çok önemli. Türk halkı olarak alışverişte pazarlık yapmayı seviyoruz ve müşterilerimize günlük hayattaki gibi pazarlık yapma olanağı tanıyoruz. n11.com olarak bu özelliği müşterilerimize kazandırmaktan dolayı çok mutluyuz” dedi.

Etiketler: » »
Share
2265 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

10+1 = ?