logo

Safe Steps İle İş Yerleri Tüm Acil Durumlara Hazır Olacak

Boni Global tarafından geliştirilen ve ilk aşamada iş yerlerinde çalışanların üzerlerinde taşıdıkları giyilebilir cihazlar yardımıyla diğer insanlarla sosyal mesafeyi korumalarını sağlayan Safe Steps, “iş yerleri için hepsi bir arada bir güvenlik yönetimi otomasyon çözümü” olma hedefini yaptığı yeniliklerle sağlamlaştırıyor. Safe Steps sosyal mesafe çözümü ile Arçelik, Mey Diageo, Evyap ve Otokoç Otomotiv gibi birçok firmada her gün binlerce etkileşimi analiz ederek çalışanların sağlığını koruyan Boni Global, Safe Steps uygulamasında yaptığı yeni bir geliştirme ile iş yerlerinde yaşanabilecek tüm acil durumlara hazırlıklı olmayı amaçlıyor.

Acil Durum ve Afet Yönetimi” geliştirmesi sayesinde şirketler güvenli olmayan durumları anında tespit ederek riski daha iyi yönetecek, acil bir durum söz konusu olduğunda hızla haberdar olarak zaman kaybını en aza indirebilecek, yangın veya doğal afet gibi hayati durumlarda çalışanlarını kolayca tespit ve analiz edebilecek ve süreci anlamlı verilerle raporlayabilecek.

Yeni güncellemenin faydaları şöyle sıralanıyor

  1. Giyilebilir cihazlar ile kısıtlanmış alanlara yetkisiz erişimler görüntülenebilir ve daha yüksek güvenlik seviyesi için engellenir.

  2. Safe Steps cihazları ile, kritik zaman kaybını en aza indirmek için acil bir tahliye durumunda kayıp çalışanlar anında tespit edilebilir.

  3. Safe Steps panik butonuyla çalışanlar, acil bir durumda hızlıca yardım isteyebilir.

  4. Safe Steps giyilebilir cihazları, çalışanın ihtiyaç duyduğu desteği almasını sağlamak için hareketsizliği / düşüşü algılar ve ilgili monitörleri bilgilendirir.

  5. Kontrol panelinden erişilebilen ısı haritaları, iş yerinin çalışma koşullarını optimize etmek için yararlı analitik grafikler sağlar.

Safe Steps nedir?

Safe Steps, işyerlerinde çalışanların üzerinde taşıdıkları giyilebilir cihazlar yardımıyla diğer insanlarla arasındaki sosyal mesafeyi koruyarak oluşabilecek iş sağlığı ve güvenliği risklerine karşı tedbir alınmasını sağlayan işyeri güvenliği çözümüdür. İş yerleri için geliştirilen ve her türlü çalışma koşuluna uygun Safe Steps giyilebilir cihazları, kullanıcıları güvenli mesafeyi korumadıklarında ses, titreşim ya da ışık ile uyarıyor. Böylece çalışanlar, iş yerinde geçirdikleri süre boyunca sosyal mesafe kurallarına uyma konusunda uyarılıyor ve olası bir bulaşmanın önüne geçiliyor. Giyilebilir cihazlar aynı zamanda Dünya Sağlık Örgütü’nün önerdiği kurallar çerçevesinde tüm riskli yakın etkileşimleri kayıt altına alıyor. Kayıt altına alınan etkileşimler daha sonra Safe Steps yönetim paneli üzerinden işletme yetkililerince görüntülenebiliyor ve işletmede olası bir COVID-19 vakası tespit edilirse temas takibi verisi filyasyon raporlaması için kullanılıyor.

www.boniglobal.com/tr/solutions/contact-tracing/

Etiketler: »
Share
3890 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

1+1 = ?