logo

TransferGo Türkiye Pazarına Giriyor

TransferGo Kurucusu ve CEO’su Daumantas Dvilinskas

TransferGo, Türkiye’ye yönelik ücretsiz para transferi servisini başlattığını duyurdu. Bu girişim, yurtdışında yaşayan Türklerin veya Türkiye’ye para göndermek isteyen kişilerin para transfer hizmetleri için herhangi bir ücret ya da komisyon olmadan, üstelik ortalama piyasa kuru üzerinden para göndermelerine imkan sağlayacak.

Litvanya’da 2012’de kurulan TransferGo, o günden bu yana her geçen sene büyüdü ve eriştiği ülke sayısını artırdı. Genel merkezi İngiltere’de bulunan TransferGo, şeffaflığa, güvene ve kullanıcı deneyimine dayalı çok beğenilen bir marka yarattı. TransferGo’nun şu an dünyanın dört bir yanında 700.000’den fazla müşterisi bulunuyor ve dünya çapında 47 ülke arasında uluslararası, hızlı ve ücretsiz para transferleri sunuyor. Ayrıca TransferGo ile potansiyel para birimi dalgalanmaları hakkında endişelenmeye de gerek olmuyor çünkü alıcınız, tam olarak ayırtmış olduğu miktarı alıyor.

Yenilikçi yaklaşımlar ve dijital finansal araçlar

TransferGo para transferlerinin ücretsiz olması gerektiğine inanıyor ve bu vizyondan hareketle faaliyet gösteriyor. Şirket buna uygun olarak yenilikçi yaklaşımlar ve dijital finansal araçlar kullanarak hizmet veriyor. TransferGo Kurucusu ve CEO’su Daumantas Dvilinskas “Günümüzde müşterilerin yurtdışında yaşayan arkadaşlarına veya ailelerine aynı yurtiçi para transferlerinde olduğu gibi hiçbir masraf ödemeden, hızlıca ve basit şekilde para transferi yapabilmesi gerektiğine inanıyoruz. Anlaşılması güç olabilen karmaşık ücretlendirme yapılarını ortadan kaldırılmasıyla müşteriler en iyi şekilde para transferini yapabilmeliler. Müşterilerimizin hiçbir işlem ücreti olmayan ve ortalama piyasa kuru üzerinden bir hizmet sunduğumuza dair bize güvenmesi önceliğimizdir” dedi.

ÜCRETSİZ seçeneği 3 iş gününde parayı ilgili hesaba ulaştırıyor

TransferGo müşterilerine gönderim hızına dayalı birkaç servis seçeneği sunuyor. ÜCRETSİZ seçeneği 3 iş gününde parayı ilgili hesaba ulaştırırken, ŞİMDİ seçeneği premium bir hizmet sağlayarak, 30 dakikada bu işlemi gerçekleştiriyor. Premium seçeneklerin yüksek oranda tercih edilmesi, ÜCRETSİZ seçeneğini olanaklı kılıyor.

Divilinkas, Türkiye’ye para gönderimi yapan müşteri pazarında yüksek bir potansiyel gördüklerini ve Türkiye’yle bu işlemi yapma ihtiyacı olan müşterileri de ücretsiz para transferi hizmetinden faydalandırmak istediklerini belirtti. Dvilinkas “Türkiye’de giderek artan sayıda tüketici para transferleri için yüksek ücretler ödemekten kaçınıyor. İşlemlerinde hızlılık, basitlik, güvenirlilik ve güvenlik istiyor. Büyük bir heyecanla girdiğimiz Türkiye pazarında da tüketicilerin kısa bir zaman içinde TransferGo’nun kattığı faydalar ve hayata getirdiği basitliği fark edeceğini düşünüyoruz” dedi.

TransferGo bağımsız şekilde denetleniyor

TransferGo, FCA (Mali Tutum Otoritesi) tarafından denetlenen ve işlemleri HMRC (Birleşik Krallık Gelir ve Gümrük İdaresi) tarafından kontrol edilen lisanslı ve yetkili bir ödeme kuruluşu olarak müşterilerine güven sağlıyor. Diğer bir deyişle TransferGo, herhangi bir ticari bankayla aynı güvenlik standartlarını tüketiciye sunuyor. Bağımsız bir tüketici değerlendirme web sitesi olan Trustpilot’ta müşterilerin yaptığı bir dizi değerlendirme de TransferGo’nun tüketici nezdinde de güvenilir bulunduğunun kanıtı nitelikte. Gerçekleştirilen işlemlere yapılan yorumların %91 gibi yüksek bir yüzdesi ‘excellent’ yani mükemmel kategorisinde bulunuyor.

Diğer yandan TransferGo, Türkiye’de güvenilir iş ortağı Turk Para ile birlikte hizmet verecek. Turk Para işbirliği sayesinde, TransferGo’nun tüm faaliyetleri ve işlemleri Türkiye’de ilgili mevzuatlara uygun bir şekilde icra edilecek.

Etiketler: »
Share
2300 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

7+4 = ?