logo

Uyumsoft ve Kuveyt Türk Arasında e-Fatura İşbirliği

mh_uyumsoft_efatura

Uyumsoft Bilgi Sistemleri ve Teknolojileri AŞ, e-Fatura işlemlerinde Kuveyt Türk ile işbirliği imzaladı. Uyumsoft’un e-Fatura, e-Arşiv, e-Defter gibi iDönüşüm hizmetleri, geçtiğimiz aylarda yapılan işbirliğinin ardından Kuveyt Türk’ün müşterilerine sunuluyor. Uyumsoft’un e-Fatura ve diğer iDönüşüm çözümleri, Kuveyt Türk’ün şubelerinden bankanın müşteri portföyünde satılmaya başladı.

Uyumsoft, 45 sektörde 1500 müşteriye hizmet veriyor

Merkez ofisi Yıldız Teknik Üniversitesi (YTÜ) Teknopark’ında bulunan Uyumsoft’un Ankara, İzmir, Bursa, Bakü’de ofisleri bulunuyor. 18 yıldır yurtiçi ve yurtdışında otomotiv, makine, gıda, lojistik, tekstil gibi 45 farklı sektörde 1500’e yakın özel sektördeki firmaların ERP, CRM, BI vd kurumsal iş sistemlerini başarıyla yöneten Uyumsoft, bir yılı aşkın süredir ülke gündeminde yer alan e-Fatura, e-Arşiv, e-Defter  gibi iDönüşüm projelerinin merkezinde yer  alıyor.

Ülkemiz kamu sektöründe, başarılı projelere imza atmakta olan Uyumsoft AŞ, Türk ticari hayatının merkezinde yer alan projeleri yapmaya devam etmektedir.

Uyumsoft AŞ, ISO 9001, ISO27001, ISO 22301, ISO 10002, ISO 20000, ISO 22301 vd sertifikalarına sahip olan ülkemiz yazılım sektörünün güvenilir ve lider  firmasıdır.

Etiketler: » »
Share
2782 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

3+2 = ?