logo

DenizBank, Beacon Teknolojisini Türkiye’de Hayata Geçirdi

mh_denizbank_murat_celik

DenizBank Dijital Kuşak Bankacılığı Grubu Genel Müdür Yardımcısı Murat Çelik

DenizBank’ın yenilikçi ürünü fastPay, Beacon teknolojisi ile perakende sektörünü bir araya getirdiği hizmeti ile müşterilerine yeni fırsatlar sunuyor. Türkiye’de ilk olan bu projede çözüm ortağı olarak Blesh firması ile çalışan DenizBank, Kahve Dünyası mağazalarını da bu teknoloji ile tanıştırdı. DenizBank, Beacon teknolojisini bir mağaza zincirinde müşterilerinin kullanımına ilk olarak sunarak finans sektöründe bir ilke daha imza atmış oldu.

Söz konusu teknoloji sayesinde iPhone ya da Android işletim sistemli telefonunda fastPay uygulaması bulunan ve Bluetooth’u açık olan müşteriler, Kahve Dünyası şubelerine yaklaşık 50 metreye kadar mesafeden geçtiklerinde telefonlarına gelen kampanya kodu ile diledikleri zaman herhangi bir mağazada kullanmak üzere dondurma teklifi ile karşılaşma imkânına sahip oluyor. Müşteriler diledikleri takdirde bu teknoloji sayesinde telefonlarından tek bir dokunuş ile kampanya kodunu alabiliyorlar ve diledikleri Kahve Dünyası mağazasında bu kod ile ücretsiz dondurmalarını alabiliyorlar.

“Yenilikçi uygulamalarımızla müşterilerimizin hayatını güzelleştiriyoruz”

DenizBank Dijital Kuşak Bankacılığı Grubu Genel Müdür Yardımcısı Murat Çelik “Türkiye’de mobil bankacılık uygulamalarına ilginin her geçen gün arttığını memnuniyetle gözlemliyoruz. DenizBank olarak işimizin odağına ‘müşterilerimizi’, hizmetlerimizin kalbine ise ‘inovasyonu’ yerleştiriyoruz. İmza attığımız işbirlikleri ile de hizmet yelpazemizi genişletmeyi, müşterilerimizin hayatlarına olumlu yönde dokunmayı önceliğimiz olarak görüyoruz. Kahve Dünyası gibi önemli lezzet duraklarından biri ile Beacon teknolojimizi tanıştırmaktan; bu yönde çeşitli fırsatları müşterilerimize sunmaktan mutluluk duyuyoruz. Beacon teknolojisini kullanarak farklı işbirlikleri ile yapılacak kampanyalarımız bundan sonra da devam edecek” dedi.

Dijital bankacılıkta fark yaratan uygulama: fastPay

DenizBank’ın fastPay ödeme sistemi, DenizBank müşterisi olmayan kullanıcılara da ulaşan açık bir platform sunuyor. fastPay kullanıcıları, tüm bankalara ait kredi kartlarının da eklenebildiği bu mobil uygulama ile üye işyerlerinde cep telefonu ile ödeme yapabiliyor.

Fiziki ve e-ticaret ödemelerinde hayatı kolaylaştıran fastPay, cepten cebe 7/24 para gönderme ve ATM’den hiçbir tuşa dokunmadan sesle para çekebilme özellikleri de sunuyor.

Prestijli ödülleri önümüzdeki dönemde de almayı hedefleyen fastPay; App Store, Google play ve Windows Phone Store’dan indirilebiliyor.

www.denizbank.com

Etiketler: » » » »
Share
3822 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

8+1 = ?