logo

İstanbul’a Yeni Lezzet Mekanı: Casual Brasserie

mh_casual_brasserie

İstanbul’un lezzet haritasına geçtiğimiz hafta yeni bir mekan daha katıldı; Casual Brasserie Cafe & Bar. Anadolu yakasında Tepe Nautilus Alışveriş Merkezi içinde yer alan 160 kişilik mekan, Turkmall ve Güldamlası ortaklığı olan Noa Hospitalty kuruluşu.

Yurtdışında ilk İstanbul Doors işletmesini Alper Eyüboğlu danışmanlığında Azerbaycan’da açan şirket, yiyecek içecek sektöründe önemli başarılara imza atan, hazırladıkları projelerle birçok ödül kazanan iki kuzen Serkan Demirel ve Gültekin Uluç tarafından kurulan “Casual” markasını İstanbul’un lezzet hayatına kattı. Bu üç isim deneyim ve birikimlerini önümüzdeki beş yıl içinde açmayı planladıkları diğer Casual Brasseire’lerle şehrin dört bir tarafına yaymayı planlıyorlar.

Menüde yok yok!

Köy kahvaltısından sağlıklı atıştırmalıklara, deniz ürünlerinden pizzalara, çocuk menüsünden pastalara kadar zengin bir a la carte menüye sahip mekanda Türk ve dünya mutfaklarından örnekler sunuluyor. Casual Brasserie’nin mutfağı ise deneyimli Şef Durmuş Coşkunsu’ya emanet. Uzun yıllar mutfakta harikalar yaratan Coşkunsu, reçetesi kendinde saklı “Cafe de Paris Pizza” ve “Özel sosla panelenmiş şinitzel” ile misafirlere lezzet sürprizleri sunuyor. Mekan, büyük porsiyonlar halinde servis edilen etleriyle de iddealı.

Pastane Şefi ise genç ve yetenekli Fransız, Luca Eyüboğlu. Casual Brasserie’nin mutfağında Luca ve ekibi tarafından günlük olarak hazırlanan tüm pastane ürünleri şimdiden kendi müdavimlerini yaratmaya aday. Özellikle Nutellalı Pasta ve Chocolate Bomba en çok tercih edilen pastalar olarak öne çıkmış durumda.

Bu lezzetlere ise ev yapımı gazozlar, kahve ve içki çeşitleri eşlik ediyor. Geniş bir terası da olan Anadolu yakasının bu yeni lezzet durağı haftanın her günü hizmet veriyor.

www.casualbrasserie.com

Etiketler: » » » » » » » »
Share
4879 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

10+9 = ?