logo

GTD ve XSIGHTS Araştırma, Müşteri Deneyimi ve Müşteri Etkinliği Düzenledi

Gastronomi Turizm Derneği (GTD), üyeleri için Gizli Denetleme ve Müşteri Deneyimi etkinliği gerçekleştirdi. XSIGHTS Araştırma, Gastronomi Turizmi Derneği önderliğinde 27 Şubat 2024 tarihinde Crowne Plaza Harbiye’de Müşteri Deneyimi ve Müşteri etkinliği düzenledi. Sektöre farkındalık ve değer yaratma amacıyla sektörün önde gelen isimleriyle buluşuldu. Kurumsallaşmanın alanlarından biri olan gizli müşteri çalışması misafirlere aktarıldı. Rekabette farklılaşabilmek adına müşteri deneyiminin öneminden bahsedildi.

XSIGHTS Kurucusu Çiğdem Penn, sektörde gizli müşteri çalışmalarının önemine dikkat çekerek müşteri deneyiminde kapsayıcılık ve çeşitliliğin giderek önem kazandığını ve buna önem veren işletmelerin büyüme yolculuklarına destek sağlayacağının altını çizdi.

Etkinliğe ev sahipliği yapan Gastronomi Turizm Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Gürkan Boztepe, uluslararası anlamda yurt içinde ve yurt dışında faaliyet gösteren en önemli kurumları İstanbul’a davet ederek bu etkinliği gerçekleştirdiklerini belirterek “Gastronomi turizmi dediğimiz zaman, pek çok paydaş bu işin içerisinde. Bunun yanı sıra, yurt dışına ürünlerimizi satmamız için ve yurt içinde de e-ticaret siteleri dahil olmak üzere, bugün aramızda çok farklı paydaş gruplarımız var” dedi. Aynı zamanda, uluslararası kalite standartlarında kurumsallaşmanın ince detaylarının anlatıldığını ekledi. Boztepe, toplantının çok kıymetli olduğunu ve bu konuların tekrarlanması gerektiğini düşündüğünü belirtti. Etkinliğin gastronomi turizmine etkisine değinen Boztepe “Üyelerimizin, özellikle uluslararası zincirler dahil olmak üzere, bugün dünya standartlarında olduğunu biliyoruz. Bu anlamda, Gastronomi Turizmi Derneği olarak üyelerimize daha fazla fayda sağlayabilmek amacıyla gizli müşteri konusunu gündeme getirdik. Bugün uluslararası her zincirin içerisinde yapılan işlemleri kontrol eden bir mekanizma olması lazım” dedi.

Etiketler: » » »
Share
204 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

3+9 = ?