logo

Yüksek Hızlı 2 Yeni Tarayıcısı

mh_panasonic_tarayici

Panasonic, çeşitli işletmelerde verimliliği artırmak için tasarlanmış düz yataklı tarayıcı yelpazesine iki yeni model daha ekledi.

Finans, konaklama, sağlık ve hukuk sektörlerinde faaliyet gösteren kurumlara yönelik renkli A3 belge tarayıcılar (KV-S7077 ve KV-S7097), kaliteden ödün vermeksizin yüksek hız sunuyor.

S7077, dakikada 75 sayfaya kadar tek taraflı ve çift taraflı hızlı tarama olanağı sunuyor. Gelişmiş S7097 modeli ise 300 dpi kalitesinde bile dakikada 95 sayfaya kadar tarayabiliyor. Her iki modelde de otomatik belge besleyici (ADF) işlevi, düz yatak alanı ve 200 yapraklık kâğıt kapasitesi bulunuyor.

Bu seri aynı zamanda A6’dan A3’e kadar çeşitli boyutta ve kalınlıkta kâğıtlarla çalışma olanağı sunarak her seferinde kenar boşluğu ayarlarını düzenleme ihtiyacını ortadan kaldırıyor.

Panasonic İletişim Çözümleri Pazarlama Müdürü Carlos Osuna “Günümüz pazarında en çok sayıda yüksek kaliteli çıkışı en kısa zamanda almak büyük önem taşıyor. Hız, akıllı özellikler ve kusursuz esneklik sunan KV-S70 tarayıcı serisi, profesyonellerin değerli zamanlarından tasarruf etmelerine, boşa harcanan kaynak miktarını önemli ölçüde azaltmalarına ve iş yerinde verimliliği büyük ölçüde artırmalarına yardımcı olmak için özel olarak tasarlandı” dedi.

Tarayıcılar; dokuz adede kadar görev için tek dokunuşla başlatılan, önceden programlanabilir ayarlar, çift besleme algılaması, uzaktan yazılım entegrasyonu, otomatik yeniden tarama ve ön izleme modları gibi esnek işlevlerle donatılmış bulunuyor. Dâhili görüntü işleme araçları daha fazla kullanım kolaylığı da sağlıyor.

http://business.panasonic.com.tr

Etiketler: » » »
Share
2345 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

6+10 = ?