logo

“1 Kezban 1 Mahmut Adana Yollarında” Vizyona Giriyor

mh_film_kezban_mahmut

İnternette gördüğü ilgiyle dikkatleri çeken “1 Kezban 1 Mahmut Adana Yollarında” vizyona giriyor. Sadece ilk bölümü iki buçuk milyon, tüm bölümleri ise toplam kırk milyon tıklanma sayısına ulaşarak  1 Kezban 1 Mahmut” adlı dizi sinema filmi oldu.

20. bölümünde “biz sinema filmi yapmaya gidiyoruz” diye ortadan kaybolan dizi ekibi bir buçuk yıl aradan sonra geri döndü. Geçtiğimiz günlerde yayınlanan ilk teaser ve arkasından gelen fragman büyük bir ilgiyle karşılandı. Sonunda sinema filmi “1 Kezban 1 Mahmut Adana yollarında” ismiyle 27 Mayıs 2016 Cuma günü vizyona giriyor! Başrol oyuncularından Yunus Emre Tekin’in film için seslendirdiği “Kıyamıyorum Sana” adlı parodi şarkı ise şu an internette en çok izlenen ve paylaşılan videolar arasında.

İnteraktif olmasiyla dikkat çekmişti

“1 Kezban 1 Mahmut” dizisinin internette yoğun ilgi görmesinin bir sebebi de interaktif (seyirciyle etkileşimli) bir dizi olmasıydı. Türkiye’de ilk kez denenen bu format hem seyircinin hem de medyanın ilgisini çekmişti.

Adana – Mersin – İstanbul üçgeninde kahkaha dolu bir macera

Mahmut ve Emrah, İstanbul’daki bekar evlerinde öğrencilik hayatı yaşayan iki yakın arkadaştır. Mahmut bir gün sevgilisi Kezban’ı kaçırmaya karar verir. Çünkü Kezban’ın abisi Kürşat, ilişkilerine onay vermemektedir. Emrah ailesinin Mersin’deki yazlığını ayarlar ve sevgilisi Yaprak’ı da yanına alır. Hep beraber Mersin’e kaçarlar.  Mersin’deki eğlence kızların kaçırılmasıyla sona erer. İki arkadaş sevgililerinin peşinde Adana’ya ulaşır.

Adanalı Serkan’ı da ekiplerine katarak bir kurtarma planı yaparlar: Farklı yerlerinden toplayacakları “özel” insanlardan oluşan bir ekip kurarak kızları tekrar kaçırmak! “Kusursuz” bir plan, “uzman” bir ekip ve son dakika sürprizleri ile aksiyon ve komedi dolu bir maceraya atılırlar.

Dizinin fanatikleri için bir de sürpriz var: Yüzü hiç görünmeyen Kürşat karakteri filmin sonunda ilk kez görünüyor.

Genç ve dinamik bir ekip

“1 Kezban 1 Mahmut Adana Yollarında” filminin oyuncu kadrosu internet ortamında kendi hayran kitlesine sahip genç oyunculardan oluşuyor. Mahmut karakterini Ercan Zincir, Kezban karakterini Esin Yıldız, Emrah karakterini Cenk Hakan Köksal, Serkan karakterini Yunus Emre Tekin, Yaprak karakterini Necla Özay, Kürşat karakterini ise Hüseyin Bilikli canlandırıyor. Ayrıca Sinan Bengier, Öner Ateş, Aslı Bankoğlu, Beritan Erdal Ayna ve Eren Çelik gibi isimler de yan rollere hayat veriyor.

Filmin yönetmen ve senarist koltuğunda, aynı zamanda internet dizisinin de yaratıcısı olan Cenk Çelik oturuyor. Filmin yapımcılığını MTA Film, Delivizyon ve ANKA Film ortaklaşa üstlendi.

Filmin fragmanına ulaşmak için: www.youtube.com/watch?v=7gLocMQzP4M

Diziyi merak edenler için: www.1kezban1mahmut.com

Etiketler: » » » » » »
Share
7171 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

1+7 = ?