logo

1 Terabaytlık SDXC Kartının Prototipi Hazır

mh_western_digital_photokina

Western Digital Corporation, fotoğraf ve video profesyonellerine yönelik, dünyanın önde gelen ticaret fuarında SanDisk 1TB terabayt (TB) SDXC  kart prototipini tanıttı. Şirket, 4K ve 8K gibi yüksek çözünürlüklü içeriklere yönelik artan talep ortamında, veri hassasiyetine sahip üretim taleplerinin hızlı artışını destekleyen çözümleriyle teknolojinin sınırlarını zorlamayı sürdürüyor.

Western Digital İçerik Çözümleri İş Ünitesi Ürün Yönetiminden Sorumlu Başkan Yardımcısı Dinesh Bahal “En ileri düzeydeki görüntüleme teknolojilerini sergilemek bizim için heyecan verici. 16 yıl önce ilk SanDisk 64MB SD kartı sunmuştuk. Şimdi ise 1TB kapasiteyi bir gerçeğe dönüştürüyoruz. Aradan geçen yıllar boyunca hedefimiz hiç değişmedi; görüntüleme sektöründe yenilikler yapmayı sürdürmek ve sektörün hızını belirlemek. SanDisk 1TB SD kart prototipi bir başka önemli gelişmeye de işaret ediyor. Bu da yüksek çözünürlüklü içeriklerin yanı sıra kapasite hassasiyetine sahip sanal gerçeklik, video gözetim ve 360 video gibi uygulamaların olağanüstü bir hızla ilerlemesi” dedi.

Amerikan Görüntü Yönetmenleri Topluluğu üyesi ve Stargate Studios CEO’su Sam Nicholson “Yalnızca birkaç yıl kadar önce SD kartta 1TB kapasite son derece fütüristik bir kavram olarak düşünülüyordu. Bunun bir gerçekliğe dönüştüğü noktada olmamız gerçekten büyüleyici. VR gibi uygulamalardan gelen taleplerin yükselmesi ışığında yüksek kaliteli video çekerken 1TB’liği kullanabilir ve çekime kesintisiz devam edebiliriz. Yüksek kapasiteli kartlar daha fazla içeriği kesintisiz kaydetmemizi sağlıyor, iş akışımızı düzenliyor ve kart değişimi esnasında bir anı kaçırma ihtimalimizi ortadan kaldırıyor” dedi.

www.hgst.com, www.wd.com ve www.sandisk.com

Etiketler: » »
Share
2019 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

2+3 = ?