logo

10 Karaköy Istanbul 3. Yılını Kutluyor

3. yılını kutlayan 10 Karaköy Istanbul, önde gelen “lifestyle” ağırlama şirketi sbe’nin global portföyüne katılışını da resmi olarak duyurdu. Geçtiğimiz yıl, 10 Karaköy’ün de dahil olduğu butik otel kategorisinde Morgans Hotel Group’u bünyesine katan sbe; 23 otel, 70 restoran ve 41 lounge ile eşsiz bir global portföye sahip olup, ödüllü mimari ve tasarım, olağanüstü gastronomik deneyim ve trend belirleyen eğlence anlayışı ile 360 derece yaşam deneyimi sunuyor.

sbe’nin Orta Doğu ve Avrupa’dan Sorumlu Operasyonlar Başkanı Chadi Farhat ve 10 Karaköy Istanbul Genel Müdürü Eylem Atalay ev sahipliğindeki geceye Arzu-Ömer Sabancı, Ayşin-Ismail Ekşioğlu, Dilek-Ali Nuri Türker, Esma Güral, Zeynep-Ömer Temelli, Emre Ergani, Alp Nuhoğlu, Seda Domaniç ve Melis Ağazat gibi bir çok önemli isim katıldı. 10 Karaköy’ün tarihi atmosferinde Istanbul Devlet Opera ve Balesi’nin hazırladığı özel bale gösterisi ve arya dinletisini deneyimleyen misafirler ardından geceye yakışır bir partiyle eğlenceye devam ettiler.

sbe’nin Orta Doğu ve Operasyonlar Başkanı Chadi Farhat “Şirket olarak, lüks otel ve rezidanslardan restoranlara portföyümüzü büyüttüğümüz çok heyecan verici ve eşsiz bir dönemdeyiz. sbe’yi Istanbul’daki otelimiz 10 Karaköy’de olduğu gibi birçok destinasyonda 360 derece yaşam deneyimi sunan bir şirket olarak konumlandırıyoruz” dedi.

10 Karaköy Genel Müdürü Eylem Atalay “10 Karaköy, açıldığı günden beri misafirlerine gastronomi, eğlence, tasarım ve sanat ile içiçe bir konaklama deneyimi sunuyor. sbe’nin ikonik lifestyle ağırlama markalarından biri olmaktan gururlu, şirketimizin hızla büyümesinden ötürü çok heyecanlıyız” dedi.

Gecede sbe’nin bölgedeki devam eden büyüme projeleri, portföye en son katılan Doha’daki 270 odalı Mondrian ve çok yakında Doha’da açılacak SLS, 2018’de Dubai’de açılması planlanan Delano ve Mondrian otelleri de vurgulandı.

Orta Doğu’daki büyümenin yanısıra sbe global olarak 22 yeni otel ve 42 restoran ile önümüzdeki yıllarda Arjantin’den Japonya’ya, İngiltere’den Bahamalar’a kadar 14 ülkede varlık gösterecek.

www.sbe.com

Etiketler: » » »
Share
3404 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

10+10 = ?