logo

16. Resim Müzayedesi Park Dedeman Levent’te Sanatseverleri Buluşturdu

AYA Gallery, Türk ve yabancı ressamlara ait 50 eserin yer aldığı 16. Müzayede’yi Park Dedeman Levent’te gerçekleştirdi. 

AYA Gallery & Müzayede Evi yöneticisi, Yuliya Ergene’nin sunumuyla gerçekleştirdiği müzayede de keyifli anlar yaşandı. Boş duvarları orijinalleriyle buluşturma fikrinden yola çıkan AYA Gallery birçok koleksiyoner tarafından ilgi görmeye devam ediyor.

Müzayede bir sürpriz ile başladı. RC Müzayede’nin sahibi Rahmi Çöğendez, Maxi Haber Genel Yayın Yönetmeni Aykut Altındağ’a sanata verdiği destekten ötürü plaket verdi. Daha sonra sanatseverler tarafından büyük bir beğeniyle karşılanan müzayedede yerli ve yabancı birçok ressama ait eser sahiplerine kavuştu.

Müzayede ile ilgili açıklama yapan Yuliya Ergene, “16.sını düzenlemiş olduğumuz müzayedemizden büyük onur ve mutluluk duyuyoruz. Yerli ve yabancı birçok ressama ev sahipliği yaptığımız müzayedelerimizde her zaman yeni sanatçılarımızın eserlerine de yer veriyoruz. Özellikle bu müzayedemizde de yer verdiğimiz gibi genç ressamların eserlerini aramızda görmek, onlara destek olmak, onları sanatseverlere tanıtmak bizim için daha büyük bir gurur.” dedi.

Yeni müzayede 6 Nisan 2019 tarihinde gerçekleştirilecek.

Etiketler:
Share
2299 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

1+1 = ?