logo

17. Resim Müzayedesinde 50 Eser Sanatseverlerin Beğenisine Sunuldu

AYA Gallery & Müzayede Evi’nin 6 Nisan 2019 tarihinde Park Dedeman Levent’te gerçekleştirmiş olduğu müzayede de 50 eserin tamamı açılış fiyatı 100 liradan satışa sunuldu.

Kuruculuğunu yaptığı AYA Gallery Küratörü Yuliya Ergene, müzayedeyi yine büyük bir keyifle ve heyecanla sanatseverlere sundu. Müzayede sıkı çekişmelere ve esprili atışmalarla bol kahkahalara sahne oldu.

Bu fırsat müzayedesiyle ilgili olarak Yuliya Ergene 17.sini gerçekleştirmiş olduğumuz müzayedemizden büyük mutluluk ve onur duyuyoruz. Koleksiyonerler ve koleksiyonerliğe başlamak isteyenler için bütün eserleri 100 liradan başlayan bir fırsat müzayedesi oldu. Çünkü insanların orijinal ve eşsiz eserlere sahip olmalarını ve açık arttırma heyecanını birlikte yaşamayı istiyoruz. Duvarların orijinal eserlere kavuşması ve renklerin hayatınıza olan etkisinden asla vazgeçmeyin. Unutmayın hayat sadece siyah ve beyazdan ibaret değil, fırça bizim elimizde. Yeni sezonda AYA Galleryden yeni sürprizler gelmeye devam edecek. Sanatla ve bizimle kalmaya devam edindedi.

Orijinal ve özgün eserleriyle, bundan sonrada yeni açılış ve müzayedelere ev sahipliği yapacak olan AYA Gallery sanatı sizlere hediye etmeye devam edecek.

Etiketler: »
Share
1997 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

9+2 = ?