logo

1907 Fenerbahçe, ASUS Wolfteam Türkiye Kupası Şampiyonu Oldu

Netmarble Türkiye’nin, Wolfteam oyunu için düzenlediği ve Türkiye’nin en güçlü espor takımlarının mücadelesine sahne olan ASUS Wolfteam Türkiye Kupası final yaptı. 1907 Fenerbahçe ve Galatasaray Espor takımları 26 Ocak 2019 tarihinde saat 14:00’te Grand Pera Emek Sahnesi’nde karşı karşıya geldi. Dev derbi Youtube üzerinden canlı olarak yayınlandı.

ASUS Wolfteam Türkiye Kupası’nın sahibi Fenerbahçe 1907

ASUS Wolfteam Kupası Mavi Sezon’un yenilgisiz şampiyonu ve Kırmızı Sezonun yenilgisiz lideri 1907 Fenerbahçe, turnuvanın ilk karşılaşmasının oynandığı Kapadokya Haritası’nda Galatasaray Espor’a karşı avantajlı başladı. 1907 Fenerbahçe haritadaki ilk 4 oyununu kazandı, ardından Galatasaray Espor durumu dengeledi ancak ilk raundu 1907 Fenerbahçe 16-15 kazanmayı başardı.

Karşılaşmanın ikinci haritası ise Saray Haritası oldu ve 1907 Fenerbahçe bu haritayı da 16-14 gibi yakın bir skorla kazandı. Şampiyonluk maçının son haritası ise Depo Haritası oldu. Bu oyunda yine 1907 Fenerbahçe oyun üstünlüğünü bırakmadı ve rakibini 16-5 mağlup etti ve 3-0’lık skorla şampiyon oldu. Turnuvanın En Değerli Oyuncusu ödülünü ise ‘TheJessly’ aldı.

Şampiyonluk kupasını 1907 Fenerbahçe Wolfteam Takım Kaptanı ‘CombatStar’a Wolfteam Yapımcı Stüdyosu Softnyx Genel Müdür Yardımcısı Sunghun Kim ve Netmarble EMEA Genel Müdürü Barış Özistek takdim etti.

Kupa finali nefesleri kesti

Wolfteam turnuvalarında takımların çok zevkli maçlara imza attıklarını belirten Netmarble EMEA Genel Müdür Yardımcısı Aras Şenyüz “İki takım da şampiyonluk için son derece istekliydi. Ligde şimdiye kadar 4 defa karşılaşmalarına rağmen maçlar hep beraberlikle sonuçlandı. Ancak finalin sadece bir kazananı olacaktı; o da Fenerbahçe oldu. ASUS Wolfteam Türkiye Kupası Şampiyonu olan 1907 Fenerbahçe takımını tebrik ediyorum. Her iki takım da tutkuyla ve centilmence mücadele etti. Bize nefes kesici bir final yaşatan Wolfteam oyuncularına, takımlarını desteklemek için buraya gelen taraftarlara ve organizasyonda emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunarım” dedi.

Kupa heyecanı Youtube’da yayınlandı

ASUS Wolfteam Türkiye Kupası Finali’ni canlı izlemek için yüzlerce Wolfteam hayranı Grand Pera Emek Sahnesi’ni doldurdu. Bunun yanı sıra www.youtube.com/user/JoygameWolfteam adresinden canlı olarak yayınlandı.

Etiketler: » » »
Share
2044 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

2+1 = ?