logo

2. Göster Kendini Etkinliği Vodafone Park’ta Gerçekleşti

Perdigital.com’un 28 Ağustos 2018’de ilkini düzenlediği “Göster Kendini” etkinliğinin ikincisi, ininal işbirliği ile 19-20 Ocak 2019 tarihlerinde Vodafone Park’ta gerçekleşti. Bir önceki etkinlikte olduğu gibi yine girişlerin ücretsiz olduğu etkinlikte, ödüllü turnuvaların yanı sıra saat başı çekilişler, yayıncılar ile katılımcılar arasında maçlar yapıldı ve popüler oyunlar oynandı.

19 Ocak 2019 Cumartesi günü Wolfteam ve Zula oyunlarının oynandığı etkinlikte Wolfteam yayıncılarından Angelbooy, BLoodRappeR, CombatStaR ve Nyks; Zula yayıncılarından ise Growe, Halil Örenler, Megasound, Muhammet YT ve Rainlox oyunseverlerle buluştu. Yayıncılarla buluşma ve tanışma imkanına sahip olan oyuncular, bir yandan da yayıncılarla bire bir maç yapma fırsatı yakaladı.

20 Ocak Pazar günü ise League of Legends, Fortnite ve CS:GO oyunlarının oynandığı etkinliğe AlpTV, Alaracle, Alexiahill, Barış Can, BigMomm, Cihad Kiriş, Evenstar, Lakasaba, LoL Pit, Miranda Kerry, Noel Dayı, PBY Kaptan, Senna, Thaldrin, Theokoles ve zeoNNN katıldı.

İki gün boyunca süren etkinliğe olan yoğun ilgiden dolayı mutlu olduklarını söyleyen Perdigital.com İş Geliştirme ve Pazarlama Müdürü Serdar Pirnal ”Bu yıl ikincisini ininal iş birliği ile düzenlediğimiz Göster Kendini etkinliğine geçtiğimiz seneden daha yoğun ilgi vardı. Oyun tutkunları iki gün boyunca oldukça keyifli zaman geçirdi. Hem sevdikleri yayıncılarla bir araya gelip oyun oynama fırsatı yakaladılar hem de ödüllü turnuvaların ve çekilişlerin tadını çıkardılar. Önümüzdeki dönemde gerçekleştireceğimiz üçüncü etkinlik için şimdiden sabırsızlanıyoruz” dedi.

ininal CMO’su Gülben Yağcı “ininal bir ödeme yöntemi olarak sağladığı avantajlarla ve kolaylıklarla oyuncuların kalbini kazanmış bir marka ve oyuncuların en çok tercih ettiği ödeme yöntemi. Oyuncuların ödeme yöntemi olmanın yanı sıra güçlü iş birliklerimiz, sponsorluklarımız ve düzenlediğimiz renkli etkinliklerle de oyun sektörünün büyümesine katkıda bulunuyoruz. Göster Kendini gibi oyun dünyasını bir araya getiren etkinlikleri sektörün gelişmesi için çok önemli buluyoruz. Oyunculara kusursuz bir deneyim yaşatmayı misyon edinen Perdigital.com ile partnerliğimizi güçlendirerek büyüteceğiz” dedi.

Etiketler: » » » »
Share
1714 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

7+7 = ?