logo

2. Yeni Yıl Müzayedesi Sanatseverleri Buluşturdu

2. Yeni Yıl Müzayedesi

AYA Gallery & Müzayede Evi’nin organize ettiği 2. Yeni Yıl Müzayedesi 23 Aralık 2017 tarihinde Park Dedeman Levent’te gerçekleşti.

Sevdiklerine uzun yıllar hatırlanacak anlamlı hediyeler vermek isteyenler için biçilmiş kaftan olan müzayededeki toplam 51 lot’un neredeyse tamamı 100 Lira’dan satışa sunuldu.

Park Dedeman Levent‘te karma ve solo sergiler ile düzenli olarak müzayedeler gerçekleştiren AYA Gallery’nin Küratörü ve aynı zamanda Türkiye’nin ilk yabancı kadın Müzayede Yöneticisi olan Yuliya Ergene bir sunumu daha başarıyla gerçekleştirdi. 

Yuliya Ergene Yeni Yıl Müzayedeleri’yle ilgili olarakYeni Yıl Müzayedelerimizde özellikle küçük eserlere çokça yer veriyoruz, çünkü insanların sevdiklerine sanat hediye etmesini istiyoruz. Orijinal eserler değer kaybetmedikleri gibi gün geçtikçe değerlenirler ve ayrıca eşsiz olduğunu düşündüğümüz kişilere verilebilecek en ideal hediye olabilirler. Bir kupa, bir gömlek, bir parfüm gibi bitip, eskimeleri söz konusu değildir ve özellikle istenmedikçe yok olmazlar. Belki de en önemlisi sizi anlatır ve hatırlatırlar” dedi. 

2018 yılı içerisinde de müzayedeler gerçekleştirmeye devam edecek olan AYA Gallery & Müzayede Evi etkinliklerinde toplum yararına çalışan derneklerle işbirliği yapmaktan ve hayata katkı sağlamaktan da mutluluk duyuyor. 5. Müzayede’de de OGAD yararına satılan 51. Lot’tan elde edilen tüm gelir Otizm Güçlü Aile Derneği’ne bağışlandı.

www.ayagallery.com

Etiketler: » » » »
Share
3328 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

7+6 = ?