logo

26 Aralık 2018

2019’da Cilt Bakımı İle Genç Kalmanın Sırları

Günümüzde erkekler de kadınlar kadar cilt bakımına özen gösteriyorlar. Cilt bakımı işleminde kullanılan son teknoloji cihaz ve malzemelerle önce cildin toksin ve varsa sivilceler dahil derinlemesine temizliği yapılıyor. Kan dolaşımının da hızlanması için uygulanan masaj ile yüz kaslarının kuvvetlendirilmesi sağlanarak yaşlanma etkileri ilerleyen yaşlarda en aza indirgeniyor. Buna ilave olarak yapılan iğnesiz mezoterapik saf serum bakımlarla ciltte, boyunda ve dekoltede oluşan elastikiyet kaybının da düzenli bakımlarla önüne geçilebiliyor.

Cilt Bakımına İdeal Başlangıç Yaşı 25

Eğer ergenlik dönemine bağlı oluşan akne yoksa cilt bakımına  başlangıç yaşı 25 yaş seviyelerindedir. Son yıllarda erkekler tarafından da büyük rağbet gören güzellik ve bakım sektörü botox dolgu gibi medikal estetiğe sıcak bakmadığı için cilt bakımı, dermapen, iğnesiz mezoterapi gibi alternatif uygulamalar sıkça tercih edilmektedir. Daha çok iğnesiz mezoterapi uygulamasıyla saç dökülmesini durdurup saç güçlendirme yapıldığı gibi, saç ekimi sonrasında oluşan saç boşlukları için saç simülasyonu yapılmaktadır.

Cilt Bakımı Yaşlanmayı Geciktiriyor

Arzu Yurter & Studio yöneticisi, makyaj sanatçısı ve güzellik uzmanı Arzu Yurter yaptığı açıklamada, “Kliniğimde son teknoloji ürün ve cihazlarla yapılan cilt bakımları yaşlanmayı geciktiren ve saç dökülmelerini önleyen çalışmalardan oluşuyor. Bunun yanı sıra nişan, kına, düğün, özel davet ve halloween makyajları dahil, el-ayak bakımı, kalıcı makyaj, protez tırnak ve leke bakımına yönelik hizmetler veriyorum. Sinema ve televizyon sektöründeki tecrübemi yöneticisi olduğum kişiye özel unisex kliniğimde her geçen gün artan müşteri kitleme hizmet vermeye devam ederek değerlendiriyorum” dedi.

İletişim için: 0 536 663 68 69

Etiketler: »
Share
2226 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

3+6 = ?