logo

22. EMITT Fuarı Açılış Galası Lionel Hotel İstanbul’da Gerçekleşti

Travel Shop Genel Müdürü Murtaza Kalender, Lionel Hotel Pazarlama ve Satış Direktörü Burçak Atak

22. Emitt Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’nın açılışı 24 Ocak 2018 tarihinde Lionel Hotel İstanbul’un ev sahipliğinde gerçekleşen gala ile yapıldı.

Lionel Hotel İstanbul’da EMITT Rüzgarı

Ülke tanıtımına katkıda bulunmak amacı ile 75 farklı ülkeden kültür, kongre, etkinlik, sağlık, düğün, inanç, gastronomi turları organize eden 700 uluslararası seyahat acentesi ve tur operatörü ile aralarında Amasya İl Kültür ve Turizm Müdür V. Hakan Karaman, Amasya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Murat Kırlangıç, Hindistan Konsolosu Subhash P. Gupta’nın olduğu galanın açılış konuşmasını yapan Travel Shop Genel Müdürü Murtaza Kalender, yapmış oldukları sistem sayesinde sadece ülkemizi tanıtan ve tanıtmak isteyen acentecileri seçtiklerini belirterek “Dünyanın hiçbir fuarında 100’e yakın ülkeden, 700 tur operatörü ülkemizin tanıtımı için bir araya gelmez, neredeyse imkansızdır ama biz bunu EMITT için başardık” dedi.

Gala’da ev sahibi olarak Lionel Hotel Pazarlama ve Satış Direktörü Burçak Atak da bir konuşma yaptı. Atak, Türk Turizm’i adına yapılacak tüm projelerde sektörün görüş, öneri ve taleplerine açık ve iletişim için her zaman ulaşılabilir olduklarını söyledi. Atak, “Siz partnerlerimiz, biz yöneticiler, ülke kamu ve paydaşları ile hepimizin beraberce yapacağımız aksiyonlar ile emeklerimiz karşılığını mutlaka bulacaktır“ dedi.

Geleneksel Türk Mutfağı’ndan seçme lezzetlerin ikram edildiği açılış galası oldukça keyifliydi. Gece, Burcu Kısakürek ve orkestrası Disco Project performansı eşliğinde renkli görüntülerle son buldu. Lionel Hotel İstanbul yine başarılı bir etkinliğe imza attı. 

www.emittistanbul.com

Etiketler: » » » »
Share
3729 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

7+4 = ?