logo

24. Kalite Kongresi Kasım’da İstanbul’da Gerçekleşecek

mh_kalder_hamdi_dogan

KalDer Yönetim Kurulu Başkanı A. Hamdi Doğan

Kalite bilincini hayatın her alanına yaymak amacıyla 25 yıldan bu yana çalışmalarını aralıksız sürdüren Türkiye Kalite Derneği (KalDer), 24. Kalite Kongresi’ne hazırlanıyor. Kongrenin bu yılki teması ise “Mükemmelliği Sürdürmek”.

17-18 Kasım 2015 tarihleri arasında İstanbul Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek olan etkinlikte iş dünyasının birbirinden değerli isimleri “kalite” yolculuğundaki deneyimlerini paylaşacak. Yurtdışından da çok sayıda davetlinin olduğu organizasyonda katılımcı sayısının 3 bini aşması bekleniyor.

Mükemmellik kültürünü yaşam biçimine dönüştürerek ülkemizin rekabet gücüne ve refah düzeyinin yükseltilmesine katkıda bulunan KalDer’in bu geleneği 20 yılı aşkın bir süredir kararlılıkla sürdürdüğünü ifade eden KalDer Yönetim Kurulu Başkanı A. Hamdi Doğan “Gümüş yılımızı kutladığımız bu özel organizasyonda günlük monotonun dışına çıkarak durup düşünecek, geride bıraktığımız 25 yılı değerlendirerek önümüzdeki yılın öngörüleriyle büyük resmi görmeye çalışacağız” dedi. Mükemmellik yolculuğunun uzun ve sabır gerektiren bir süreç olduğunu, sadece kurumların değil, bireylerin de yaşam kalitesinde büyük değişimler yaratacağını öne süren Doğan, kongrenin temasını ise “Mükemmelliği Sürdürmek” olarak açıkladı. KalDer olarak yolculuklarının her zaman “mükemmelliğe doğru” olduğunu vurgulayan Doğan “Cumhuriyetimizin 100. yılında sürdürülebilir kalkınma yaklaşımı çerçevesinde ülkemizi çağdaş yaşam düzeyine ulaştırmak amacıyla, Türkiye’nin tüm bölgelerinde mükemmellik kültürünü içselleştirmiş, rekabetçi kurum ve kuruluşlar yaratılmasına katkıda bulunmak” yolculuğumuzun kilometre taşlarından biri. Varlığımızı sürdürebildiğimiz sürece ülkemizin yaşam ve refah seviyesini daha da yükseltmek için kilometrelerce yol kat edeceğiz. Yurdumuzda uçtan uca mükemmelliği benimsemiş, bunu yaşam biçimine dönüştürmüş nice kuruluşlar yaratmaya çaba göstereceğiz” dedi.

Mükemmellik Elçileri Onur Töreni KalDer tarafından 24. Kalite Kongresi çerçevesinde bu yıl ilk kez düzenlenecek. KalDer Kurucu Üyeleri, KalDer Merkez ve Şubeler Geçmiş Dönem Yönetim Kurulu Başkanları, KalDer Şubeleri adına mevcut Yönetim Kurulu Başkanları, Merkez Geçmiş Dönem TMOYK Başkanları ile birlikte EFQM Büyük Ödülü, Türkiye Mükemmellikte Süreklilik Ödülü ve Türkiye Mükemmellik Büyük Ödülü kazananlar, Seçici Kurul Özel Takdir Ödülü alanlar ile işbirliği yapılan kurumlar onurlandırılacak.

70’i aşkın konuşmacının yer alacağı kongredeki oturumlardan bazılarının başlıkları ise şöyle: Türkiye’de mükemmellik kültürü ve zirvedekiler, Türkiye için kalkınma reçetesi: Daha fazla kadın istihdamı, daha fazla kadın yönetici, daha fazla kadın girişimci, G20’nin ardından, Otomotiv sektöründe tasarım – ARGE – yenileşim ve teknoloji ile yeni ufuklar, Girişimcilik, Sanat ve kalite, İş dünyası ve dijital iletişim, Sanayi devriminden dijital devrime geçiş, Çalışma hayatında yeni trendler, İş sağlığı ve güvenliği, Mükemmellik yolculuğunda işbirlikleri.

Etiketler: » »
Share
2746 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

8+3 = ?