logo

3. SunExpress Golf Cup, Turizm Profesyonellerini Antalya’da Buluşturdu

Türk Hava Yolları ve Lufthansa’nın ortak kuruluşu SunExpress, turizm profesyonellerini golf turnuvasında buluşturmaya devam ediyor. Antalya’yı hem iç hem dış hatlarda direkt ve tarifeli seferlerle en fazla noktaya bağlayan hava yolu, bu yıl üçüncüsü düzenlenen SunExpress Golf Cup’ta 50’den fazla turizm profesyonelini ağırladı.

Hava yolu, üç yıldır ev sahipliğini yaptığı SunExpress Golf Cup ile Türkiye’yi yurt dışında tanıtmaya yönelik çalışmalarına devam ederken, turizmi tüm yıla yayma çabalarını sürdürüyor. Türkiye’nin gözde golf merkezi Antalya’ya cazip fiyatlarla aktarmasız uçuşlar sunan hava yolu, uygun iklimi, bakımlı sahaları ve eşsiz doğasıyla golf severlerin tercihi olan Belek’te turizm profesyonellerine keyifli bir golf deneyimi sundu.

SunExpress Türkiye Satış Müdürü Murat Hatipoğlu “Golf turnuvamız bu yıl da çok keyifli geçti. Seyahat acentelerimize Antalya ve Belek’in, golf sporu için ideal bir kış destinasyonu olarak öne çıkan özelliklerini bizzat tanıtma fırsatına sahip olduğumuz için mutluyuz. Yeni yılda planlanan yeni hatlar ve golf programlarımıza yönelik artan talep, bu yılki SunExpress Golf Cup için mükemmel bir atmosfer sağladı” dedi.

Bu yıl, Antalya ve Belek’teki Lykia World & Links Golf Sahası’nda düzenlenen SunExpress Golf Cup, Almanya, Avusturya, İsviçre, Birleşik Krallık, Hollanda ve Çek Cumhuriyeti gibi dünyanın pek çok kentinden gelen misafirleri ağırladı. Turnuva, Millennium Holiday Group’un yanı sıra Gloria Serenity ve Maxx Royal Montgomery Golf Sahası’nın desteğiyle düzenlendi.

Etiketler: » »
Share
402 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

1+7 = ?