logo

7. Girişimci Akademisi’nde 1000 Girişimci Biraraya Geldi

mh_incircom_gorsel

Bireysel tavsiye ile e-ticareti bir araya getiren dünyanın ilk Sosyal eTicaret Platformu olarak adlandırılan incir.com, 7. Girişimci Akademisi’nde 1000’e yakın girişimciyi bir araya getirdi. 7-9 Ağustos 2015 tarihleri arasında Silence İstanbul Hotel & Convention Center’da düzenlenen etkinlik, Türkiye’nin dört bir yanından girişimcileri ağırladı.

Bireysel ve kurumsal danışmanlık alanında Türkiye’nin en önemli uzmanlarından biri olan Sinan Ergin, ‘’Başarıda Karar ve Aksiyon Mekanizmasının Etkisi’’ başlığında verdiği eğitimle, katılımcılara girişimcilik yolunda ışık tutan bilgiler aktardı. İncir.com alt yapısında başarıya ulaşan girişimciler ise sosyal eTicarete ve gereklerine dair ilham verici ve pratik paylaşımlarda bulundu. Üç gün süren 7. Girişimci Akademisi, başarılı girişimcilerinin başarı yolundaki tecrübelerini paylaştığı ödül töreniyle son buldu.

Hedef 2016 yılında 50 bin girişimciye hizmet vermek…

incir.com’un Kurucusu ve CEO’su Yusuf Yıldırım, eTicarette mobilin hızla yükseldiğini ve bu yükseliş trendinin artarak devam ettiğini belirterek “incir.com olarak bu trendin farkındayız ve bundan sonraki planlarımızı mobil eTicaret üzerine kurduk. Bu nedenle hizmet verdiğimiz tüm eTicaret girişimcileri için kendi mağazalarına özel kullanabildikleri mobil uygulamayı hazırladık ve kullanıma sunduk. Bir taraftan hizmet verdiğimiz ve bugün itibariyle 15.000’i aşan girişimci sayısını arttırırken, diğer yandan bu girişimcilere ve müşterilerine daha iyi hizmet vermek üzere altyapı çalışmaları çok yönlü olarak devam ediyor.” Yusuf Yıldırım konuşmasında ayrıca şunları dile getirdi: ‘’2016 yılında 50 bin girişimciye hizmet veren bir Sosyal eTicaret Platformu haline gelme hedefimize hızla ilerliyoruz. Bu doğrultuda girişimcilere ve girişimci adaylarına ilham vermek amacıyla Girişimci Akademileri düzenliyor, tecrübeleriyle onlara yol gösterecek isimlere paylaşımda bulunma imkanı sağlıyoruz. Ağustos ayına rağmen 1000’e yakın girişimcinin katılım sağlaması bizim için çok anlamlı. Bu girişimcilik konusunda insanımızın ne kadar ciddi olduğunu gösteriyor. Dolayısıyla girişimcilere ve ülkeye katkı sağlamanın verdiği sorumluluk bilinciyle Girişimcilik Akademileri’ni düzenlemeye devam edeceğiz” dedi.

8. Girişimci Akademisi Çeşme’de

incir.com, 8. Gerişimci Akademi’yi Çeşme’de gerçekleştirmeye hazırlanıyor. Türkiye’nin 81 şehrinde aktif girişimcileri bulunduğunu söyleyen Yusuf Yıldırım “Girişimci Akademisi’nin ilkini geçtiğimiz yıl Antalya’da düzenlemiştik. Bir yıl içerisinde Antalya, Afyon, Düzce, İzmir, Antalya ve son iki akademide de İstanbul’da girişimciler ile buluştuk. Çeşme’de kasım ayında gerçekleştireceğimiz bir sonraki Akademi’de ise, Türkiye’nin her tarafından bu kez 1500’e yakın girişimci ile bir araya gelmeyi hedefliyoruz” dedi.

Etiketler: » » »
Share
4098 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

10+7 = ?