logo

Alcatel OneTouch Akıllı Saat İle Kontrol Bileğinizde

mh_alcatel_onetouch_001

Alcatel OneTouch akıllı saate genel olarak bakarsak normal bir saat görünümünde olduğunu söyleyebiliriz. Sadece 10,5 mm kalınlığı ve 55 gramlık ağırlığıyla dikkat çeken saat zarif bir görünüme sahip ve şık bir tarz sergiliyor. Tüm bu şıklığına rağmen fiyat olarak da gayet ekonomik bir seçim sunuyor.

Alcatel OneTouch Akıllı Saatin Özellikleri

Yuvarlak bir ekrana sahip olan saat kayışından şarj ediliyor. Kayışın içinde 210 mAh kapasitede pil bulunuyor. Saati şarj olduktan sonra 2 – 4  gün arası bir zamanda kullanabiliyorsunuz. Saat, özel malzemeden yapılmış kayışı ve çelik gövdesi ile dikkat çekiyor.

mh_alcatel_onetouch_003

Sensörler Bilgi Topluyor

Alcatel OneTouch’un altında yani bilek ile temas eden bölgesinde nabız ölçebilen bir sensör bulunuyor. Akıllı saatin menüsünde bir de elektronik pusula bulunuyor. Bu saati kullananların uykudaki davranışlarını da takip edebilen saat kişinin ne kadar yol yürüdüğünü, adım sayısını ve yaktığı kalori gibi konularda size bilgi sunuyor. Ayrıca saatin içinde Altimetre (yükseklik ölçer), hız ölçer ve Jiroskop (yön belirleyici) sensörler bulunuyor.

mh_alcatel_onetouch_004

Akıllı Telefon Bluetooth Bağlantısı

Öncelikle cep telefonunuza bu akıllı saatin uygulamasını yüklemeniz gerekiyor. Daha sonra bluetooth yoluyla eşleştirme yaptığınızda akıllı saatinizin ekranında gelen telefonlarınızı, gelen mesaj ve uyarıları görmeniz mümkün oluyor. Aynı zamanda telefonunuzdan müzik dinleme ve fotoğraf çekme gibi işlemleri de saatinizden yapabiliyorsunuz. Saatiniz ile bluetooth bağlantı mesafesinden uzaklaştığınızda saat sizi titreşim ve yazı ile uyarıyor. Bu akıllı saati Android ve iOS işletim sistemlerine sahip akıllı telefonlar ile kullanabiliyorsunuz.

Selfie Çekmek Artık Sorun Değil

Hiç zorlanmadan ve selfie çubuğu olmadan sadece telefonunuzun kamerasını hizalayarak saate tek bir dokunuş ile fotoğraf çekebilirsiniz.

mh_alcatel_onetouch_002

Ekonomik Fiyat

Alcatel OneTouch akıllı saati 300-400 TL civarındaki fiyat aralığında değişik satıcılarda satılıyor.

Etiketler: » »
Share
2410 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

2+2 = ?