logo

İkinci Yeni Yıl Müzayedesi Yüksek Katılım İle Gerçekleşti

Aya Gallery & Müzayede Evi’nin organize ettiği İkinci Yeni Yıl Müzayedesi 22 Aralık 2018 tarihinde Park Dedeman Levent’te düzenlendi.

Sevdiklerine, uzun yıllar hatırlayacakları anlamlı bir hediye vermek isteyen sanatseverler için düzenlenen müzayedede katılımcılar, yeni yıl ruhunu yansıtan bir ortamda birbirinden değerli tablolara sahip oldular. AYA Gallery Kurucusu Yuliya Ergene “İkinci Yeni Yıl Müzayedemizi gerçekleştirdiğimiz için çok mutluyuz. Yeni Yılda sevdiklerine sanat hediye etmek isteyenler için bulunulmayacak bir fırsat yarattığımız için ise çok gururluyuz. Hem Yeni Yıl ruhunu hem de müzayede heyecanını birlikte yaşamak için herkesi bu keyifli anlara tanık olmaya davet ediyoruz. Çünkü sanatın değeri paha biçilemez” dedi.

Eserlerin satışa sunulduğu müzayedenin katılımcıları arasından çekilişle belirlenen altı kişiye AYA Gallery’den sürpriz hediyeler verildi. Müzayedenin en keyifli ve heyecanlı anlarının yaşandığı çekilişte 1. kişiye Ressam Hikmet Çetinkaya’nın özel koleksiyonundan biri olan “Akşamüstü ”adlı eserinin izlerini taşıyan bir fular, 2. kişiye Dünya Ressamlarına ait bir kart koleksiyonu, 3. kişiye Ressam Arman Allahverdiyan’a ait “Deniz Serisi” adlı eser ve şanslı son 2 kişiye de Sanatım dergisine bir yıllık abonelik hediye edildi. Müzayedenin sonunda ayrıca Maxi Haber Genel Yayın Yönetmeni Aykut Altındağ’a sanata verdiği medya desteğinden ötürü günün anısını simgeleyen bir tablo hediye edildi. 

2019 yılında da duvarlarınızı orijinal eserlerle, sizi sanatla buluşturmaya devam edecek olan AYA Gallery & Müzayede Evi, bir sonraki müzayedesini 9 Şubat 2019 tarihinde gerçekleştirecek.


Etiketler: » »
Share
2870 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

9+1 = ?