logo

Galeri Binyıl’ın Çevrimiçi Sanat Galerisi Açıldı

Galeri Binyıl 21. yılında, dünyadan ve Türkiye’den farklı sanat disiplinleri sanatçılarına açık www.binyilart.com çevrimiçi sanat galerisini açtı. Siteyi gezenler Türkçe ve İngilizceyi aynı sayfada bulacaklar.

Çevrimiçi binyilart.com tüm sanat dallarının katılımına açık. Genç, usta ayrımı yapmadan tüm sanat dallarındaki sanatçılarla bir mesajla buluşuyor. Sanatseverler sitenin ana sayfasından telefon ve WhatsApp ile iletişime geçebiliyor ve Youtube video kanalına ulaşıyorlar. Kolay gezilebilmesiyle dikkat çeken sitenin içinden etkinliklere de ulaşmak mümkün olacak.

Web sitesinde eserler 500TL’den başlıyor. Binyil.com sanatın demokratikleşmesini her eve ve her işe ulaştırmayı hedefliyor. Resim, heykel, fotoğraf, baskı, tasarım, seramik, tekstil sanat eserlerini uluslararası bir galeri olmasının etkisiyle sanatseverleri tüm dünya sanatıyla buluşturacak.

Galeri Binyıl Sanat Galerisi; çağdaş, güncel sanatçıların çağdaş sanat eserleri, dijital fotoğraf, kavramsal, güncel sanat kapsamında olan galericilik hizmetlerinin tamamını sanat severlere ve koleksiyonerlere sunuyor. Galeri Binyıl kreatif çalışma alanları içeriği kapsamında, tasarım dükkanı, kitapçı event galeri olarak yirmi birinci yılında da yer veriyor. Binyıl genç sanatçılara 2000’den bu yana farklı disiplinlerde eserlere yer verirken, 1999 yılında açılan ve 2013’den bu güne uluslararası fuarlara katılarak Türk sanatının tanıtımına devam etmektedir.

Adres: Kuruçeşme Mah. Kuruçeşme Cad. 41 34345 Beşiktaş – İstanbul

Etiketler: »
Share
15342 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

5+5 = ?