logo

“Bloom Into Summer” Sergisi Açıldı

Sanatseverleri yazın renkli ve üretken atmosferiyle buluşturan “Bloom Into Summer” sergisi, 5 Haziran’da Best Art Gallery’de  açıldı. Sergide 12 sanatçının farklı disiplinlerde ürettiği eserler sanatseverlerle buluştu.

Sergide Atilla Atar, Ebulfez Ferecoğlu, Selahattin Yıldırım, Soner Göksay, Simge Kalfaoğlu, Ferruh Karakaşlı, Mehmet Demir, Serap Soyaltın, Şükrü Karakuş, Onat Çelik, Timur Canpolat ve Dilşan Balkancı’nın eserleri yer alıyor.

Farklı teknik ve anlatım biçimlerini bir araya getiren sergi, sanatın çok sesli yapısını yaz mevsiminin enerjisiyle buluşturuyor. Açılışta sanatçılar ve sanatseverler bir araya gelirken, sergide yer alan eserler ziyaretçilerden büyük ilgi gördü.

Serginin dikkat çeken isimlerinden biri de 12 yaşındaki genç yetenek ressam Onat Çelik oldu. Genç sanatçının eserleri ve yeteneği, açılışa katılan sanatseverlerin beğenisini topladı.

Onat Çelik’in sergide yer alan eserlerinin satışından elde edilecek gelir, Hatay’daki depremzede çocukların eğitimine bağışlanacak. Bu yönüyle sergi, sanatın iyileştirici ve dayanışmayı güçlendiren yönünü de öne çıkarıyor.

“Bloom Into Summer” sergisi, 5 Temmuz’a kadar ziyaret edilebilecek.

Best Art Gallery – Atiye Sok. Genç Apartmanı No:1 Kat 3 Nişantaşı – İST.

Etiketler: » »
Share
7 Kez Görüntülendi.