logo

ACE of M.I.C.E. Ödülleri’nde Görkemli Tören

mh_ace_of_mice_odulleri

26 – 28 Şubat 2015 tarihleri arasında düzenlenen ACE of M.I.C.E. Fuarı kapsamında düzenlenen ACE of M.I.C.E. Kongre, Toplantı ve Etkinlik Ödülleri 27 Şubat 2015 tarihinde Haliç Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen bir törenle sahiplerini buldu.

Kongre, toplantı ve etkinlik (MICE) sektörünün en prestijli ödülleri olan ACE of M.I.C.E. Kongre, Toplantı ve Etkinlik Ödülleri için bu yıl “Toplantı Yönetim Firmaları”, “Toplantı Destek Firmaları”, “Toplantı Otelleri ve Etkinlik Mekanları” ve “Etkinlikler” olmak üzere dört kategoride, toplam 22 dalda, 150’nin üzerinde aday başvurdu. Kazananlar, 91 kişilik jüri tarafından, ön elemelerin ardından her dalda ilk üçe kalan 66 aday arasından belirlendi.

Haliç Kongre Merkezi’nde gerçekleşen ödül gecesine iş, sanat ve MICE sektöründen birçok isim katıldı. Davetliler, birbirinden renkli görüntülerin oluştuğu gecenin başlangıcında Turizm Medya Grubu Genel Müdürü Volkan Ataman ve 3 yıldır ödül töreninin mekan sponsorluğunu sürdüren Haliç Kongre Merkezi’nin Genel Müdürü Handan Boyce’un karşılamasıyla fuaye alanına giriş yaptı. Ödül töreni öncesi farklı damak tatlarından yiyecek ve içecek sunumlarının gerçekleştiği geceye yaklaşık 3 bin davetli katıldı.

Karşılamanın ardından kokteyl eşliğinde eğlenen davetliler törenin başlaması ile beraber Haliç Kongre Merkezi’nin en geniş kapasiteli salonuna giriş yaptı. Ödül töreni Haliç Kongre Merkezi Genel Müdürü Handan Boyce ve Turizm Medya Grubu Genel Müdürü Volkan Ataman’ın konuşmaları ile başladı.

Gecenin ilk ödülü “Onur Ödülü” başlığı altında Türkiye Seyahat Acentaları Birliği Başkanı Başaran Ulusoy’a takdim edildi. Başaran Ulusoy ödül aldıktan sonra yaptığı açıklamada “Zorlu süreçlerin ardından hak ettiği değere ve farkındalığa kavuşan kongre, toplantı ve etkinlik sektörü önümüzdeki yıllarda daha da büyüyecek. Biz yıllar önce bu sektörün ve segmentlerinin ilerlemesi için duayen isimlerle çok fazla çalıştık. Bu gece bu ödüle layık görüldüğüm için çok mutluyum” dedi.

Ödül törenin mekan sponsoru olan Haliç Kongre Merkezi’nin Genel Müdürü Handan Boyce yaptığı konuşmada “İlk günkü gibi heyecanlıyız ve sektöre olan inancımızla yol almaya devam ediyoruz. Şu an fuar kapsamından gerçekleşen bir törene şahitlik ediyoruz ve iki organizasyon da gayet başarılı geçiyor. ACE of M.I.C.E. Exhibition uluslararası bir etkinlik olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. Bu gece ödül töreninde ödül alan tüm firma ve etkinlikleri tebrik ediyorum.” dedi. 2014 yılını Kasım ayında Antalya’da gerçekleşen ICCA Genel Kurulu’nda başkan adayı olan Boyce, seçimi 26 oy ile kaybettiğini ancak seçim sürecinde sektörden aldığı destekten dolayı çok mutlu olduğunu da belirtti.

Turizm Medya Grubu Genel Müdürü Volkan Ataman “ACE of M.I.C.E Kongre, Toplantı ve Etkinlik Ödülleri, kongre, toplantı ve etkinlik faaliyetlerinin sürdürülebilir büyümesine yön vermeyi, sektörde hizmet veren kurum ve kuruluşlarda daha mükemmele ulaşma arzusu yaratmayı, M.I.C.E. sektörü ile sektörden hizmet alan kurumsal şirketleri ödül gecesi vasıtasıyla bir araya getirmeyi ve Türk kongre, toplantı ve etkinlik sektörünün bilinirliğini küresel ölçekte arttırmayı hedefleyen ilk ve tek organizasyon olarak bu yıla da damgasını vuruyor. Bize bu gece vasıtasıyla destek veren tüm  kurumlara çok teşekkür ediyorum” dedi.

Konuşmaların ardından ödül takdimlerinin gerçekleştiği gecede 22 farklı kategoride dağıtılan ödüllerin sahipleri sırayla sahne aldı. Sektörün en prestijli ödülleri 91 kişilik jüri tarafından, ön elemelerin ardından her dalda ilk üçe kalan 66 aday arasından belirlenerek sahiplerine ulaştı.

Ödül törenin ardından kazananlar toplu fotoğraf çektirirken ACE of M.I.C.E. Ödülleri’ne özel olarak hazırlanan pasta,  kazanalar ve davetliler eşliğinde sahnede kesildi. Ödül töreninin ardından after partide eğlenen davetliler geceden oldukça mutlu ayrıldı.

Etiketler: » » » » » »
Share
3386 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

1+2 = ?