logo

18 Şubat 2021

ACE of MICE EXHIBITION Sektör Profesyonellerini Buluşturacak

2-4 Haziran 2021 tarihlerinde İstanbul Kongre Merkezinde MICE ve Turizm sektörü profesyonelleri ACE of MICE kapsamında 8. kez bir araya geliyor olacak. FIT FOR FUTURE ve CONNECTING DOTS temasıyla düzenlenecek olan fuar, sektör profesyonellerine benzersiz bir MICE deneyimi yaşatırken sektörünün ticari hacmini arttırmaya hazırlanıyor. Uzun bir aradan sonra turizm ve MICE sektörü temsilcilerinin üst düzey pandemi önlemleri alınmış bir şekilde ilk kez bir araya geleceği fuar kapsamında, 9 ana başlık altında 40 konuşmacı pandemi sonrası turizm ve MICE sektörünün geleceğini masaya yatıracaklar.

ACE of MICE Türk Hava Yolları isim sponsorluğunda, TÜRSAB Stratejik partnerliğinde T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı, T.C İstanbul Valiliği, İstanbul Büyükşehir Belediyesi, İstanbul Ticaret Odası, TUROFED, TUROB, Antalya Tanıtma Vakfı, AKTOB ve KOSGEB desteğiyle gerçekleştiriliyor.

Güvenli Fuar Ortamı Sizleri Bekliyor

4 Eylül 2020 tarihinde gerçekleştirilen ACE of MICE Awards töreninde olduğu gibi fuar alanında da üst düzey pandemi önlemleri titizlikle gerçekleştirilecek. Girişlerde dezenfektan tünelinden geçecek misafirler HES kodu tarama sistemi ile fuara giriş yapabilecekler. Fuar alanında bulunan termal kameralı turnikeler sadece ateşi 38 derecenin altında ve maske takan misafirlere açılacaktır. Her bir misafire maske ve önlem kitleri dağıtılacak olup, stant mesafeleri ve yürüyüş alanları da pandemiye göre planlanmış olacaktır.

Uluslararası Hosted Buyer Programına Yoğun İlgi! 110 Uluslararası Satın Alıcı ve 15.000’den Fazla Ziyaretçi…

Uluslararası Hosted Buyer Programı kapsamında; yurt dışı pazardan katılacak 110 uluslararası incentive firması, PCO, DMC ve kurumsal satın alıcılar fuar kapsamında katılımcı firmalarla B2B görüşme gerçekleştirecek. 3 gün boyunca, fuara 15.000’den fazla profesyonel ziyaretçinin katılım göstermesi bekleniyor. 2021 için artan sayıda uluslararası endüstri partneri ve medya kuruluşuyla yapılan işbirlikleri sayesinde hem nicelik hem de nitelikli bir hosted buyer programıyla katılımcılar iş bağlantılarını genişletme imkanı bulacaklar.

Ayrıntılı bilgi için:
http://ameistanbul.com/tr/

 

Etiketler: »
Share
4649 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

8+10 = ?