logo

Acer Dizüstü Oyun Bilgisayarı Predator Triton 700 Satışa Çıktı

Acer, son derece ince olmasına rağmen oldukça güçlü bir dizüstü oyun bilgisayarı sunuyor: Predator Triton 700. Sınıfının en iyi bilgisayar teknolojilerine ev sahipliği yapan bu oyun canavarı, termal özelliklerinden veya sağlamlığından ödün vermeden boyut ve performans arasında denge kuruyor. Teknolojisi ve tasarımıyla bir dizüstü oyun bilgisayarından çok daha fazlasını sunan cihaz, şimdi 20.000 TL’den başlayan fiyatlarla Türkiye’de.

Cihazın termal performansına sahip çift fan sistemli AeroBlade 3D, kasanın ultra ince olmasını, cihazın en yoğun işlemlerde bile düzgün ve serin bir şekilde çalışmaya devam etmesini sağlıyor. Ayrıca, performanstan hiçbir ödün vermeden bu ultra ince kasaya devasa bir bilgi işlem gücü sığdırmak da mümkün hale geliyor.

Bu oyun canavarı gücünü standart voltajlı Intel Core işlemci, 8 GB belleğe sahip yüksek performanslı NVIDIA GeForce GTX 1080 ekran kartı, RAID 0 yapılandırmasına sahip iki adet NVMe PCIe ile 1TB SSD ve 32GB DDR4 2400MHz bellekten alıyor.

VR’a hazır cihaz, son derece etkileyici bir oyun deneyimi için 15,6 inç FHD IPS ekranında parlak, canlı görseller ve harici bir monitöre bağlanmayı sağlayan NVIDIA G-SYNC desteği sunuyor.

Temel özellikleri tek bir merkezi arayüzden kontrol etmek ve özelleştirmek mümkün

Cihaz, keskin hatlara ve açılı ön köşeler bulunan minimalist bir tasarıma sahip. Işık hızında Intel Thunderbolt 3 bağlantı noktası bulunan cihazın mekanik klavyesi, tatmin edici bir yazma deneyimine ek olarak hızlı ve hassas tepki süreleri vadediyor.

PredatorSense yazılımı ise oyunseverlerin cihazın temel özelliklerini tek bir merkezi arayüzden kontrol edip özelleştirebilmesini sağlıyor. Aydınlatma, kısayol tuşları, fan kontrolü ve genel sistem takibi bu merkez üzerinden yapılabiliyor. RGB arka aydınlatmaya sahip olan tuşlar, ayrı ayrı programlanabiliyorlar. Klavyenin üstündeki büyük boy Corning Gorilla Glass plakası, dizüstü bilgisayarın soğutma sistemine açılan bir pencere görevi görerek, AeroBlade 3D Fanı ve beş ısı borusunu sergilemenin yanı sıra, touchpad olarak da kullanılıyor. Acer TrueHarmony net ve zengin akustiğe sahip etkileyici seslerle birlikte, Skype for Business Sertifikası ile de sohbetlerin net ve gecikmesiz olarak gerçekleştirilmesini garanti ediyor.

Bu özellik ile ağ bağlantınız artık çok daha güçlü

Killer DoubleShot Pro ağ özelliği ve 40 Gbps’ye kadar hız ve çift 4K video çıkışı desteği sunan Thunderbolt 3 bağlantısı, bu dizüstü bilgisayarın güçlü özelliklerini tamamlıyor. Cihaz ayrıca, kablolu bağlantıyı tercih eden kullanıcılar için güç kapalıyken USB şarjı özelliğine sahip iki adet USB 3.0, bir adet USB 2.0, bir adet HDMI 2.0, bir adet DisplayPort ve bir adet Gigabit Ethernet bağlantı noktası içeriyor. Killer DoubleShot Pro teknolojisinden güç alan ağ özelliği, en hızlı ağ bağlantısını seçerek (Ethernet veya Kablosuz) yüksek önceliğe sahip tüm trafiği bu arayüzden gönderirken, standart trafiği ise diğer bağlantıya yönlendiriyor.

20.000 TL’den başlayan fiyatlarla Türkiye’de satışa sunulan cihaz, teknolojisi ve tasarımıyla bir dizüstü oyun bilgisayarından çok daha fazlasını bekleyenlerin vazgeçilmezi olacak.

www.acer.com.tr

Etiketler: » » »
Share
1728 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

10+7 = ?