logo

Acer Swift 5 Türkiye’de

Acer, yoğun ve aktif kullanıcılar için ultra ince ve ultra hafif bir dizüstü bilgisayarı olan Swift 5’i Türkiye’de satışa sundu. Ağırlığı 1 kilodan daha az olan bu cihaz, rahat taşınabiliyor ve şık bir tasarıma sahip.

Son derece güçlü 8. nesil Intel Core işlemciler, Windows Hello’yu destekleyen daha güvenli biyometrik teknoloji ve üç boyutlu eğlence ile profesyonel üretkenlik için gerekli olan çok yönlü kullanım özelliklerini bünyesinde barından yeni Swift 5 dizüstü bilgisayar, performans ve mobiliteyi birlikte düşünen kullanıcılar için tasarlandı. 

Swift 5 – Yürksek Performans ve Estetik Birlikte

Yeni Acer Swift 5 taşınabilirlik, yüksek performans ve bir stil dokunuşu isteyen kullanıcılar için tasarlanmış. 1 kg’dan hafif olan zarif kasası bu cihazı her zaman hareket halinde olan kullanıcılar için ideal hale getiriyor. Üst ve alt kapak için ultra hafif magnezyum-lityum alaşımı ve avuç içi alanında ekstra sağlamlık için magnezyum-alüminyum alaşımlar dahil olmak üzere sofistike malzeme seçimleri yapılmış.

8. nesil Intel Core işlemcilerin gücünden yararlanan cihaz, 8 saatlik pil ömrüyle hızlı bir deneyim sunuyor. Windows 10, harika çoklu görev özellikleri sunarken 2×2 802.11ac kablosuz özelliği ile gün boyu güçlü ve kesintisiz bağlantı sağlıyor. Arkadan aydınlatmalı klavye sayesinde geceleri bile verimli bir biçimde çalışılmasına imkan tanıyor.

İnteraktif çoklu dokunmatik Full HD IPS dokunmatik ekran ve dar çerçeve tasarımı görüntüleme deneyimini maksimuma çıkarıyor. Dolby Audio Premium teknolojisine sahip Acer TrueHarmony güçlü ve net sesler sunarken, İş İçin Skype sertifikası Cortana ile canlı görüntülü sohbetlerde iyi bir deneyim sunuyor. 

Fiyatlandırma ve Temin Edilebilirlik

Cihaz, KDV dahil 4.999TL’den başlayan fiyatlara temin edilebilecektir.

Teknik özellikler, fiyatlar ve temin edilebilirlik bölgelere göre değişir. Temin edilebilirlik, ürün özellikleri ve belirli pazarlardaki fiyatlar hakkında bilgi için www.acer.com.tr aracılığıyla size en yakın Acer ofisi veya yetkili satıcısı ile iletişime geçiniz.

Etiketler: » » »
Share
1941 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

2+10 = ?