logo

ADATA, XPG GAMMIX S11 Pro SSD Modelini Tanıttı

ADATA Technology, oyuncular için ürettiği XPG GAMMIX S11 Pro PCIe Gen 3×4 M.2 2280 SSD modelini duyurdu. Yeni SSD modeli firmanın oyunculara mümkün olan en yüksek performansı verecek donanımlar üretme hedefine olan bağlılığını gösteriyor.

Fark Yaratan Performans

Gelişmiş 3D NAND Flash yongalarla üretilen cihaz, yüksek kapasite, daha iyi verimlilik değerleri, daha yüksek güvenilirlik ve TBW değerleri sunuyor. Yüksek hızlı PCIe Gen 3×4 arayüzünü kullanan ve NVMe 1.3 ile SLC önbellekleme teknolojileri ve DRAM tampon bellek gibi özellikleri sayesinde saniyede 3500MB’a kadar okuma ve 3000 MB’a kadar yazma hızları sunabiliyor. Cihaz, bu özelliğiyle sıradan sabit disklerin ve SATA SSD’lerin performansını yeterli bulmayan kullanıcıların bir numaralı tercihi olmaya aday.

SSD’lerin gerçek performansında önemli bir gösterge olan rasgele okuma ve yazma becerisi bakımından da iddialı olan cihaz, 390K/380K IOPS’a kadar çıkabiliyor. Böylelikle kullanıcılar sistem açılışında, büyük boyutlu dosyaların transferinde ve oyunlarda yüksek hızlar ve kısa tepkime süreleri elde edebiliyor.

Cihaz, performans kadar veri güvenliğine de önem veriyor. LDPC (Düşük Yoğunluklu Parite Kontrolü) hata düzeltme kodu teknolojisinden faydalanan ürün, geniş bir yelpazedeki veri hatalarını tespit ederek kullanıcıların veri kaybı yaşamasını önlüyor. Ayrıca Uçtan Uca Veri Koruması ve RAID desteği de olan SSD, verilere izinsiz ulaşımı engellemenin yanında veri aktarımının istikrarlı biçimde sürdürülmesini de sağlıyor.

Daima Serin Daima Hızlı

ADATA uzun süreli yük altında kullanımda ısı birikmesine bağlı olarak performans düşüşlerini önlemek içinse cihazın üzerini şık görünüşlü bir metal soğutucu ile kaplamış. Böylelikle 10 santigrat dereceye kadar daha serin çalışabilen cihaz, kullanıcılara performans kaybı yaşamadan uzun süreli kullanım sunuyor.

Üç farklı kapasite seçeneğiyle gelen cihazın yakın zamanda 256GB için 439TL, 512GB için 769TL ve 1TB’lık model için 1479TL fiyat etiketiyle raflarda yer alması bekleniyor. Ürünle ilgili ayrıntılı bilgi için xpg.com/tr/feature/596 adresini ziyaret edin.

www.xpg.com

www.adata.com

Etiketler: »
Share
2549 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

1+7 = ?