logo

ADEO Ankara Ofisi’nde Adli Bilişim Laboratuvarı Hayata Geçti

mh_adeo_halil_ozturkci

ADEO Ankara Ofisi Genel Müdürü Halil Öztürkci

Sektöre adım attığı ilk günden itibaren gerek Türkiye’de gerekse bölge ülkelerinde birçok başarılı projeye imza atan ADEO, 2014 yılında açtığı Ankara ofisiyle Ankara merkezli kurumlara ve Anadolu’daki firmalara hizmet vermeye devam ediyor.

ADEO 2015 yılında, kurumların kurması gereken SOME (Siber Olaylara Müdahale Ekipleri)’lerin eğitilmesi ve bu ekiplere siber olaylar sırasında rehberlik hizmetinin verilmesini hedefliyor. Siber güvenlik hizmetlerinin yanında Microsoft teknolojileri, ağ ve sunucu sistemleri konusundaki üst seviye danışmanlıkları da artarak devam ediyor. ADEO, Ankara’daki müşterilerine de sunmuş olduğu adli bilişim ve siber olaylara müdahale hizmetlerini uluslararası standartta sunmayı amaçlıyor.

Marka bağımsız bilişim danışmanlığı hizmeti veren ADEO, müşterilerin ihtiyaçlarını karşılayacak çözüm merkezli yaklaşımı benimsemiş ve kurulduğu günden beri bu şekilde ilerlemiş bir iş modeline sahip. Bu anlamda ADEO, Ankara Ofisiyle de Bilişim Güvenliği, Bulut Bilişim, Microsoft Teknolojileri, Bütünleşik Ağ Çözümleri gibi ana başlıklarda hem danışmanlık hem de eğitim hizmetlerini vermeyi sürdürüyor.

ADEO Ankara Ofisi Genel Müdürü Halil Öztürkci ADEO olarak zaten halihazırda hem Türkiye’nin tamamında hem de yurtdışında bir çok ülkede hizmet verdik ve devam eden projelerimiz kapsamında hizmet veriyoruz. Sahip olduğumuz iş modelinden kaynaklı Türkiye’deki IT ekosisteminde yer alan entegratörler ve Anadolu’daki firmalarla çok iyi bir iş birlikteliğimiz var. Bu da bizim bir çok şehirde proje yapmamıza imkan tanıyor. Ankara ofisimizin açılması ile çok daha esnek şekilde teknik uzmanlarımızı yönlendirme imkanına sahip olacağız. Türkiye’de birçok konuda ilkleri gerçekleştiren bir danışmanlık ekibimiz var ve yaklaşık 80 danışmandan oluşuyor. Her biri kendi alanında çok büyük ölçekli, birçok proje gerçekleştirmiş olan bu danışman arkadaşlarımız, kendi uzmanlıkları çerçevesinde 5 farklı birim altında yer alıyorlar. Ekibin kalitesi bizim için çok önemli ve bunu sağlamak adına yurtdışından transferlere imza attık ve imza atmaya da devam edeceğiz. Çünkü ADEO yönetimi olarak bizim en güçlü yanımızın danışmanlarımız olduğunu biliyoruz ve danışmanlık ekiplerimize yatırım yapmaktan çekinmiyoruzdedi.

www.adeo.com.tr

Etiketler: » » »
Share
2562 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

9+7 = ?