logo

Adform CEO’luğuna Troels Philip Jensen Getirildi

Adform CEO’su Troels Philip Jensen

Adform’un yeni CEO’su Troels Philip Jensen, 1 Nisan 2020 tarihi itibariyle görevine başladı. Jensen, Adform’dan önce 1.000’den fazla çalışanı bulunan İsveçli yazılım devi Itriviti AB’de COO olarak görev yapıyordu.

Jensen, Adform Kurucu Ortağı ve CEO’su Gustav Mellentin’den görevi devraldı. Jensen, yeni CEO olarak Adform’un 26 ülkedeki 29 ofisindeki çalışanlara liderlik edecek.

Adform CEO’su Troels Philips Jensen “Adform’un CEO’su olarak göreve başlamayı dört gözle bekliyordum. İlk haftalardaki görevim, yeni iş arkadaşlarımı, şirketi ve müşterilerimizi tanımak olacak. Heyecan verici bir küresel stratejimiz var ve Adform’un son derece yetenekli çalışanlarının desteğiyle bu stratejiyi beraber hayata geçireceğiz” dedi.

Troels Philip Jensen Kimdir?

Son 25 yıldır kurumsal platformlarla çalışan Jensen, tepe yönetici düzeyinde büyük bir uluslararası deneyime sahip. Itviti AB’de 2013 yılından beri görev yapan Jensen, COO olarak kurumdan ayrıldı. Bundan önceki 17 sene ise Danimarka’nın başarılı BT şirketi SimCorp’ta görev yapıyordu. Kopenhag İşletme Okulu, Uluslararası İşletme Yönetimi yüksek lisans mezunu Jensen, Boyum IT Yönetim Kurulu Üyesi. Evli ve üç çocuk babası olan Jensen dağ bisikleti tutkunudur ve kısa süre önce Sahra Çölü’nde 350 km bisiklet sürmüştür.

Etiketler: »
Share
2361 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

5+5 = ?