logo

Adler Central Europe, İstanbul’da Mezunlarıyla Buluştu

mh_adler_mezuniyet_gecesi

2008 yılından beri Türkiye’de Profesyonel Koçluk ve Mentorluk Hizmetleri sunan Adler Central Europe, bugüne kadar 1200’den fazla mezun verdiği ICF onaylı Profesyonel Sertifikalı Koçluk Programlarının devamında gerçekleştirdiği ileri düzey Koçluk Programı olan Practicum sürecini tüm mezunlarıyla birlikte İstanbul BUMED’de 25 Mayıs 2016 akşamı düzenlenen bir törenle kutladı.

Adler International Learning Kurucusu Linda Page, Adler Kanada Fakülte Başkanı Adria Trowhill ve Adler Central Europe Fakülte Üyelerinin katılımıyla gerçekleşen Practicum Mezuniyet Töreni’nde Mezunlar hem hediyelerini aldılar hemde senelerdir gönül verdikleri koçluk mesleğini ICF Başkanı ve Yöneticilerinin de bulunduğu bir platformda kutladılar.

2009 yılından beri Adler Kanada ile birlikte İngilizce sunulan Practicum Programı, 2013 yılı itibariyle Adler Central Europe Fakülte Eğitmenleriyle birlikte Türkçe olarak verilmeye başlanmış ve bugüne kadar 70’den fazla mezun vererek ülkemizde koçluk mesleğine gönül vermiş kişilere destek olmaktadır.

Adler Central Europe Kurucusu rahmetli Ersin Günöy anma ödülünün de verildiği gecede bu anlamlı ödülü Koçluk mesleğine yürekten inanan görme engelli Adler Koçluk Okulu öğrencisi Harun Sarıkaya aldı. Kurumsal ve Bireysel Koçluk Hizmetlerinin yanı sıra toplumsal alanlarda her fırsatta gönüllü çalışmalar yapan Adler, gönüllü projelerini genişleterek vakıf, dernek ve üniversitelere destek olmaya devam ediyor.

Adler Central Europe, her geçen gün büyüterek özelleştirdiği değişim ve dönüşüm programları ve eğitimlerle ülkemizde bu mesleğin gelişmesine katkıda bulunuyor.

Bilgi için: www.adlercentraleurope.com

Etiketler: » » »
Share
2980 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

5+1 = ?