logo

Aila, Hanımları “Kadınlar Günü Tadım Menüsü”ne Davet Ediyor

Aila, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nden ilham alarak, 5-11 Mart haftası, kadınlara özel bir tadım menüsü ve özel indirimler sunuyor. Fairmont Quasar İstanbul’un bahçe katında yer alan mekanda Anadolu’nun dört bir yanından lezzetler mevsimine uygun olarak sunuluyor. Aila’da hafta boyunca “Kadınlar Günü Tadım Menüsü”nü alan hanımlar, yüzde 25 indirimden yararlanıyor.

Aila, Menüsünde Bir Gastronomik Deneyim

Aila, Time Out Yeme İçme Ödülleri’nde bu yıl “Türkiye’nin En İyi Şefi” seçilen Umut Karakuş yönetiminde lezzetler sunuyor. Türkiye’nin dört bir yanından gelen coğrafi işaretli yöresel ürünlerin kullanıldığı menüsünde özellikle geleneksel mezeleri eşsiz bir gastronomik deneyime dönüştürüyor. Ayrıca mekanda ki haftada bir Cuma akşamları canlı müzik geceleri gerçekleşiyor.  

Tasarımı ile İstanbul’un coşkusunu ve gündüzden geceye değişen enerjisini yansıtan Aila’nın kadınlara özel tadım menüsünde ise şu tatlar yer alıyor: “Şefin Elinden Tadımlıklar”, “Meze Taşında 8 Adım, 8 Renk, 8 Tadım”, “Denizden – Balık, tarhana, mercimek ve sebze”, “Topraktan – Et, ekmek, peynir ve domates”, “Közde lezzetler”. Bu ziyafeti kaymaklı armut ve hibiskus şerbetli irmik helvası taçlandırıyor.

Kadınlara %25 İndirim

5-11 Mart arasında geçerli olacak “Kadınlar Günü Tadım Menüsü”, kişi başı 145 TL ve hanımlar için bu fiyat üzerinden yüzde 25 indirimli olarak sunuluyor.

Etiketler: » »
Share
2280 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

9+9 = ?